【牙旺正選地標戴帽?】阿仙奴24-25球迷討論區 MMMCCXCVIII

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
似係大腿肌肉問題
軍醫治理完,再試多幾分鐘,之後都係唔得要換走
我對佢印象就係勁憎阿
但為咗公海出post入黎扮friend 攞料
得閒又喺狗竇攞啲垃圾素材反阿
前幾日我都記得佢幾好笑 佢話咩而家開始最憎阿仙奴
但明明佢上2年已經講話自己由始至終最憎阿仙奴
佢為咗班新鏝製造仇恨 想多啲人反
簡單講佢就係一個蠢仔
會用啲肉酸手段又以為自己好高章嘅人 正常人都睇得出佢想點
呢啲人去到邊都應該係俾人恰嗰批
所以先奇怪佢點解埋到堆
佢似想搏轉會下季返轟都係等俾人清多次locker
踢奧隊個位
咁要睇下個光頭佬捱唔捱到
屌miss咗琴晚場幻幻
保頓 history tradition class

成場都唔茅 唔似某啲隊
反撚左我地好耐啦佢,成日想煽動又咁低手就縮返入個閪度算啦
老闆主意啦 光頭佬有鬼話事權咩丁力一定唔會再用
條list越黎越長
上網上到咁多心計不如死左佢算啦
佢用黑魔法用左洛迪隻腳替代左
搞咁多做乜 有錢收?
老鬼深明 dirty work 總要有人做既道理
沿途望出車外 是洛迪的韌帶
全勤派打臉?

孫興慜:「越來越多球員走出來說正確的事,我認為這是非常重要的。」
「球員是對賽程太多最有權發聲的人,球迷希望看到的是有質素的比賽,而不是最多的比賽,沒有人會希望看到球員被傷患困擾。」
「顯然地現在實在太多比賽了,而且很多時候還要舟車勞頓,這樣對我們照顧自己變得非常困難,上場時假如生理和心理都還未準備好,那麼受傷的機會將會大增。」
「我們並不是機械人,所有人都應該認清這一點,必須要減少比賽才能夠維持比賽質素,我認為這才是我們應該要達到的目標。」
「現在很多賽事甚至乎還要增加比賽,例如曼城在星期日踢完英超,星期二又要打聯賽杯,明明可以將比賽安排在星期三,但賽程安排完全沒有彈性。」
「我認為這就是我們應該討論的一點,受傷或者有高風險受傷將會變得平常,一切根本都唔公平。」
「同樣地,我認為洛迪所說的是對的,我們可以接受50至60場比賽,但絕對不是70場。」
上心都是撚但
係睇到佢為人處事
呢啲閪格好難扮出嚟
肯定係日常都係咁樣嘅處事模式先會咁做
cut晒d傻鳩國際賽佢啦
返工應該都係平時扮fd背後篤人果d仆街
吹全勤派班撚樣真心走得太前
以為自己好醒但係全世界都知係佢篤
公海煩撚到,一日幾個POST反阿,開完一個俾人秒完就棄POST,之後又開個差唔多既 CLS
重奪聯賽盃?
呢隊好野嚟 有jxxxxx加持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞