男人老狗 走去美容護膚,一喺弱智 一喺Gay。

13 回覆
4 Like 19 Dislike
男人走去研究美容護膚 都係離唔開 低智/Gay。

首先本身 美容 就喺智商稅。
出面什麼什麼療程抗老,乜嘢微電流微針射頻 呢啲術語通通都係扮科學,目標係用黎呃女人。

道理好簡單,如果搵部機碌下塊面就變靚,咁呢個世界冇醜人

男人就係理性主導。如果一個男人都相信呢啲嘢,通常一係Gay,否則就係低智冇腦。

醫生講過: 皮膚法則
1. 防曬
2. 運動
3. 食清,營養均衡
4. 少搽chemical. 少化妝
5. 多飲水。
6. 多菜日日排毒

d 人on99 上ig 見到D廣告KOL做完笠笠令,跟住俾人呃埋一份。如果男人都沉咪一份,都幾肯定冇撚得救。

有錢有時間一定喺跑步做gym 啦,緊緻又firm 又靚,咁就已經溝到女。

美容呃弱智就得
如果跑下步就變靚,咁呢個世界冇醜人
可能係中咗交友app騙局
要戒埋丁
呢種可以歸類為弱智
之前有啲美容走地雞通街捉住啲年輕人傾計、交換number、然後就開始sell美容
接觸過呢行,基本10個男人去,7個係gay,2個係疑似變態想接觸d女,仲有一個係名人要成日上鏡
即係班女人都係弱智
咁撚樣去溝女簡直變態
有暗瘡凹凸洞痘疤
呢啲一定要醫學美容喎
好撚多怪人,佢地會指定一個幫佢做,之後掂下佢塊面又係到呻吟
樣衰就唔關皮膚事,關你老豆老母啲基因事
不過都會有d係真係需要既,有d直頭要搵醫生開刀搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞