大家見過邊個明星嘅真人

308 回覆
4 Like 152 Dislike
鄭中基
鯉景灣d餐廳, 應該係做雜誌訪問, 笑笑口咁
周國賢
數碼港出面跑步
撞拍戲就見過朱千雪同ali, 朱千雪笑容真係正到
以前冇嘢撈做老臨,見過長腳蟹
真人講嘢真係典型嗰隻閪女人款,仲食煙嘅
中學時啲同學成日撞到任達華同佢老婆去惠康買嘢
有次個同學見到佢:做咩咁邋遢,捽甩佢
佢笑咗笑點個頭就行開咗
發哥,係界限街花墟球場對出朝早6點跑街,我又係跑,朝面見過,跑過望左一眼。覺得跑步最好唔好同人講野,所以無叫佢。衣着全黑,過米八。真人比電影瘦好多。

過左幾星期就係渣打馬拉松,得知佢都有跑。
妝造
鄭中基
前日見到張致恒 係元朗商場買beard papa
仲要係佢望一望我先知係佢黎
我即刻同老婆講 咁窮 仲食泡芙
其實我見過好多,有啲係外國明星嚟
台灣都見過好多個
城城食過咁高質 唔明點解要搵個訓練班
保錡
真人好nice
真心….咪又係人一個🤷🏻‍♂️試過一次拍劇啲場記攔人…我屌七佢你買左條街啊?阻撚我行啊
何伯同河馬,撞過幾次佢地十字緊扣行楊屋道街市
中二果陣去商場廁所
去左之後出返黎差啲撞到個女人
佢生得好高 只望到膊頭望唔到樣
仲有好大波身材好掂 令我想知佢點樣
我抬頭一睇 原來係高海寧
早知我一野撞埋佢到算
我係東京見過佢,有同佢影相 真人好靚都幾nice
我係地鐵同沙灘個小賣部見過馮允謙兩次 真人感覺後生啲 電視睇成日覺得佢好老咁
係調景嶺維景灣畔個商場,我行到某後樓梯出入口位,見個師奶追住個金毛男人嚟到我前面停係度話好鍾意佢、好鍾意睇佢做戲。
我心諗行L開啦,阻L住晒。
睇清楚個金毛原來係陳豪,個師奶握完手都未夠,仲要死追住要影相。陳豪一條友,冇助手係身邊幫手推,睇得出陳好無奈、無助,但仲好nice,冇發脾氣同個師奶講自己趕時間。最後敗走推門去後樓梯,個師奶跟住佢行埋入去,我就食完花生返屋企。
應該係尷尬笑..
喂呀
有次行山 咁岩撞到謝天華單手攀石單手傾電話

型到
1. 十幾年前見過大傻,真人好有霸氣
2. 迪士尼 - 陳展鵬2公婆 無咩特別
糖妹
出電梯見到仲同我地打招呼
「hello
Ivyso勁靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞