大家見過邊個明星嘅真人

308 回覆
4 Like 152 Dislike
學校見過佢
以前成日見到佢響勝利道間酒樓,同單眼佬(大軍)賭錢 。
發哥 九龍城街市
佢它婆喺間南貨店買野 發哥喺門口
我同個師奶同事一齊行見到
個師奶同事衝去搵發哥影相
叫我揸機 之後發哥話佢自拍
影左張之後 個師奶話未搽唇膏想影過
之後發嫂買完野出黎 發哥話
「你唔茶唇膏都惹火啦 搽埋仲得了?」
之後發嫂笑笑口話地影俾先
跟住個師奶搽成分鐘唇膏 發哥發嫂就等左成分鐘
18年係灣仔撞過黎姿,真人好靚
謝賢,勁勁勁瘦
雖然冇幸見到佢真人
但我覺得佢真係好靚
正常個啲太多唔講

有年 CASH 隔離檯有張如城
堪富利保加
吳林峯
愛回家嗰個大小姐
幾高下,好nice好好笑容

林敬剛
真人同佢拍劇啲角色一樣黑口黑面又躁底,老粗一件,明明茄喱啡,但串撚到仆街(唔俾相都未必知邊個)

Kayan9896
幾nice

小肥
有個Event job係請佢做嘉賓,又係好nice好客氣,好似我係客咁唱live幾好聽

Mr個Alan
講嘢把聲好磁性好好聽,都算Nice
謝安琪
林明禎
菊梓喬
林穎彤
陳自瑤

除左陳自瑤之外都有影相
聽佢把聲講野係有禮貌好nice 既人
仲有衛蘭,中學活動做嘉賓
陳星妤,poly選修科同學
我個名
鄭秀文
泰國等轉內陸機時一齊等飛機,佢一個人

谷德昭
Time Square ,戴咗口罩都認得係佢,唔係疫情嗰陣

馬德忠
明星真係識閃

黃毓民
天文台道,講緊電話,打扮同平日電視見到嘅一樣

蔡瀾
疫情前香港機場行李帶見到,日本機,都係孭住嗰個布袋

田蕊妮
未來偶像爭霸戰睇住佢攞冠軍,嗰陣梗係預計唔到佢有今日啦,而且係去捧朋友嘅朋友場,所以睇完都冇特登記住佢,名同樣都唔記得,睇番 wiki 先知係佢添,只係記得佢嗰首《一首獨唱的歌》。但記得朋友個朋友

俞明
廿幾年前喺鰂魚涌,一個人,嗰陣已經好老
00後應該唔識係邊個
而家間中都有搵下佢消息,幾個月前100歲生日,見佢仲健在,都有啲安慰
Chris Patt
何守信
大約10年前,喺寧波街巴士站等緊208,唔知係咪去廣播道開咪

黃智賢
差唔多20年前,我同阿媽喺將軍澳吉之島排隊俾錢,佢喺隔離隊自己一個拎住一盒潔霸洗衣粉,用一把幾誇張嘅聲音講左句「潔霸!」,嗰時覺得佢怪怪地

蔡康年
6-7年前喺置富花園附近撞到,只係望左佢一眼,佢就不斷望住我,好似好想我認得佢,同佢打招呼咁

黃子雄
上年喺長江中心對面見到佢,拎住個環保袋,比電視見到蒼老少少,但係都係型嘅

對上一屆金像獎喺文化中心間酒樓見到錢嘉樂(好好笑容)、余安安(好高)同埋林保怡
十幾年前同個ex喺cwb sogo 過緊馬路,迎面係八両金,佢scan完我個ex話:嘩,乜咁正呀
見過張致恆兩次,真人同相一樣,但都幾發福
第一次係喺tst地鐵站見到佢一家,勁大陣仗咁,兩架bb車。另一次就喺情趣用品店見佢做sales,有些少hard sell,但至少佢有返工
時裝興趣班?
保護手足啦
JB? justin bieber?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞