大家見過邊個明星嘅真人

308 回覆
4 Like 152 Dislike
姜惠元
優先場唔一定有演員到場,係首映先一定有
你識人攞到飛係咪隻海狗
發哥係不嬲都親民 講緊8-90年代已經比人用傻瓜機或即棄相機隨街合照 唔似得而家有啲明星突然扮親民嗰種
仲有一次係park lane間buffet見到達哥
好似1/2年之後就走左
好後悔嗰陣怕醜冇影相
所以我咪寫咗「可能」
有啲係傳媒優先場

海狗係咩意思?
今年3、4月左右 喺銅鑼灣希慎廣場見過鄭丹瑞 佢真人真係超瘦
成日係東涌見到米爺放狗 佢真人米5左右幾得意
係北角見過八兩金幾次
見過威威
喺西貢見過伊健,
當時係佢當紅嘅時期,真心覺得佢型

出嚟做嘢,做過sales,
嗰時見過吳日言(長髮版)同李籠怡嚟買嘢,
街坊look,mk妹feel,但兩個真人都好靚女,
好有禮貌

九龍塘又一城行街,
官恩娜好似幫啲化妝品出席活動,
當時嘅佢,真人好靚又有肉哋,
仲要件衫有少少低胸,正到

閃卡事件之前,奧海城見過Twins出席活動,
當時仲有其他藝人,蕭正楠、文頌孄,
蕭正楠近距離睇感覺高大過喺電視見到,
文頌孄都一樣感覺無電視咁細粒,
當時Twins企喺後台等緊,
亞Sa當時就算喺後台,
面對住在場啲觀眾,都仲面帶笑容,
亞嬌就全程西面,好似全世界欠咗佢咁。

將軍澳見過蔡思貝出席商場活動,
其實佢化吓妝都幾靚女,
都唔係話真係咁似達哥

之前有份工,公司晚會,
請過馮允謙嚟唱歌,
啲女同事癲哂咁撲出去影相
仲見過Kenny兩次 一次喺葵涌商場搵佢影相 真人肚腩超大+得15X左右高 同佢講愛你啾咪冇理我再之後喺動漫節又見到

喺沙田新城市廣場某餐廳見過Coffee同佢成家人食飯 佢老公好有禮貌

幾年前喺尖沙咀海旁見過Dear Jane 開頭覺得有啲熟面口 但係認唔出 之後有個friend經過見到佢哋post ig story先知

同埋有次同JB擦身而過 不過冇合照到
吳若希+1。大約10年前有合作機會. 基本上對眼生係頭頂. 當年已經扮緊大牌. 次次都係遲到再係現場出現10-20分鐘就走人. 同時佢身體語言又跟唔上果種高冷style. 變左係一個好 cool 行路look 搭女版達哥動作.
Jay Fung 真人應該好靦腆
中環
關之琳
我跟車落緊貨
對眼望,佢笑一笑點點頭
唔知係真定做作
總之嗰一刻我溶化了
喺蘭桂坊見過幾次JB 見有人搵佢影相都唔拒絕 幾nice
2008入場睇本地波決賽,果陣搞義賣捐比四川,有堆藝人出黎收錢

張國強見我著車仔波衫:咦,車路士喎
2020武肺同馬國明踢街場
你topic 係明星喎大佬
九展有線世界盃嘉年華去廁所見到谷德昭痾尿
咁點為之係
Robert Downey Junior
嗰時喺外國美隊3首映
同個friend行緊去番學突然睇到消息
兩條友走左成日堂去等佢
畢業未搵工,屎忽痕玩一次入tvb做老臨,見到一堆
辣薑仲提我手上架人力車就黎撞
習近平
因為份工關係見唔少
最出名一定係The Rock

但係我想鍾意苟姑娘果種女人香
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞