大家見過邊個明星嘅真人

308 回覆
4 Like 152 Dislike
佢好波?
做醫療業服務過見過陳曼娜,真人好有氣勢,真係貴婦咁,但幾好傾同幾nice
卡士蘭
細個屋企樓下成日見到高雄(果陣佢住西貢),又見過黎姿著古裝響茶樓飲茶,真人好靚。早兩年就成日(起碼5,6次)見到馬子仁(真名唔記得),去旺角星際又見到佢一次。

工作上見過蔡san,又係孭住個橙色布袋,在場大家都好俾面佢。另外又見過麥明詩,孫慧雪,吳幸美。

坐巴士見到羅蘭姐,真人好Nice 同人打招乎。中環Land Mark 見過鍾楚紅,冇乜化妝都好靚又高貴。食Buffet隔離枱係阮兆祥同佢太太,真人幾Nice 對D waiter 好有禮貌。

最深刻係某個活動見到古生,真人175左右,唔出聲做野果陣好Cool , 之後同佢合照好Nice ,果陣同佢傾左幾句仲問佢套明日戰記幾時上映,等左好耐。
喺街見過樓下個看更,完全無架子同普通人無分別
你係唔係覺得自己好搞笑
上年暑假玩Ocamp
第一日一開波嗰陣時上咗間排舞室
搬行李搭𨋢嘅時候搭𨋢
撞到阿Marf
嗰陣時仲心諗點解前面嗰個咁鬼似阿Marf
跟住我仲喺度見到佢傾WhatsApp
不過乜鬼都睇唔到

嗰陣時佢大晒帽
唔係好見到個樣
落去嘅時候見到埋阿day上嚟

點知原來collar book咗間排舞室喺度化妝
達哥化女妝可能仲靚
上兩個星期係海港城行街見到劉俊謙同蔡思韵
Sweet到漏
Serve過 陳展鵬 同楊思琦,兩個都幾Nice。
反而古巨基真人有啲串,呢個就估唔到。
佢地個工人係香港人大媽樣 所以真係會撈亂
stanley 對波大到窒息
咁識講嘢
依家啲𡃁仔分分鐘未睇過啲相
19年尖咀遊行見過tommy
撞過發哥幾次,一次係十幾年前都未跑山,見到佢同朋友係中環行緊,個陣仲係壯年勁高大,真係世界級明星氣場,唔敢行過過去,我諗佢個陣已經唔怕比人認到
一次係近年佢已經成日落區既時期,又係行街見到佢,佢包到實晒但都係漆黑中嘅螢火蟲一樣咁顯眼我對佢笑佢點一點頭,型撚到,不過真係好明顯已經係老人家,但仲係好撚高
豬肉檔威威,賣啲肉好撚鮮好正
黃心穎2006年喺cwb世貿
黃賊偽「人」
好慘
17年夜晚揸車係銅鑼灣金龍像果到準備上橋行紅隧過海
停燈前後面架黑色林寶cut去我左線平排
望一望原來郭富城黎,對望左兩三秒到佢點左下頭,我正想揮手果時就轉燈各有各行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞