大家見過邊個明星嘅真人

308 回覆
4 Like 152 Dislike
瞓唔着,我先

真係好印象深刻起碼11/2年前喺海港城撞到金剛,嗰陣好似仲有播街坊廚神定唔知點唔知有冇記錯名,然後嗰陣仲係小朋友啲,直接大叫佢之後串到仆街,望一望然後唔出聲唔應
佢身邊仲有保鑣 都幾誇張
發哥,真人又高又瘦,應該183左右
應該啱啱行完大帽山落荃灣食飯
趁佢過隔離舖頭斬燒味問佢可唔可以影相
笑住口好親切咁同我講:「嚟呀嚟呀!」
跟住佢拉住我去佢食緊飯嗰張枱快速自拍咗幾張
可能見我嗰陣時仲係學生哥,所以冇拒絕
沿途有好多叔叔阿姨行埋去問佢影相都好似拒絕咗
佢隻魅力係真係一眼就望得出唔係普通人
就算好簡單一件黑色衫,黑色褲一對跑鞋
都已經夠殺食
15年搭機鐵撞到薛家燕,真人好好人,超級Nice同我成家一齊傾偈都傾咗幾分鐘

16年台北飛香港,我成程機嘔到仆街,然後落機先見到附近坐咗杜汶澤同隔籬仲有個靚女

然後唔知幾多年前圓方行街同老竇老母一齊撞到6號(肥媽契仔)真人勁削,喺度揀緊外套

然後見過兩三次吳林峯,都幾Nice同好高大
同素人冇乜分別,但係比我想像中木瀆

有親戚多年做綠葉演員,經常性都屌長腳蟹同埋吳若希,話兩個態度都唔好,前者典型係西女人性格後者好粗魯好嘈

呢次就近期啲,睇show見到Ivy so 帶咗漁夫帽嗰啲,真人好瘦,塊面好細

然後真係再最近喺屯門見到張致恆夫婦…佢哋係咪搬咗入屯門,喺屯門市中心入面推住BB車

諗到再講
好似個個都撞過佢咁,我冇撞過不過個個都話佢好Nice又高大!成日四圍去又跑,真係健康
當年睇明星足球隊
同咗羅家英影相
19年嗰陣經常係政總 旺角嗰啲地方見到唯唯 佢真係好勇
我記得都有同發哥傾吓閒偈
我有問佢啱啱去完邊度
佢話行完大帽山去川龍飲咗個茶
再擰轉面已經有十幾廿個叔叔阿姨圍住咗佢
應該見多人就拉走咗我去影相
我都估唔到第一次見明星就係佢
真人係咪都咁多嗲
個Topic 變成 大家過邊個明星嘅真人
我諗會仲多連登仔會上黎分享
勁廢

細細個成日係利園見過好多
不過自己唔記得晒都係聽老母講
好似有謝霆鋒周星馳成龍

識人攞到優先場啲戲嘅戲飛,所以通常都可能見到套戲嘅主演或者配角
都係好細個唔記得咗
又一城,張栢芝
震撼,靚到個人定咗望住
然後我記得好似大半年前有個Benz show喺海濱定唔知邊度唔知有冇記錯,勁近見到Jeffrey,真人皮膚好到仆街,不過真係呆吓呆吓咁樣,但係又有求必應㗎喎,啲fans停不停隊啲電話過去佢又真係照影,唔係fans都覺得佢真係好Nice
冇留意佢着咩鞋,不過都唔矮
其實而家老咗都覺得佢好靚 本身個骨已經生得好靚
薛家燕唱歌時掂到佢手仔
可以見到咁多明星都幾撚正
你睇吓佢參加造星嗰陣個look
陳自瑤,應該七八年前,個時係aia嘉年華見到佢真人勁撚正,仲好似廿幾歲咁
另外,機緣巧合,見過好撚多次Chloe So真係好撚靚我擔保係真人靚過上鏡

同埋見過真人都唔差,不過真係好撚嘈
其實佢而家個樣都唔係好老 都仲接受到
謝天華
養我果個就係明星
個髮型炒晒如果你話造星時期已經好睇嘅人
我諗MC算係咁,佢唔算太大分別,不過而家啲裝做令到佢靚仔咗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞