一人n個中學教畜開名+爆黑材料

19 回覆
31 Like 21 Dislike
我先。

李求恩紀念中學 英文科老師 簡慧妍
親眼見住佢針對啲弱勢學生,明明佢上堂嗰陣勁多人訓教,嗰個弱勢學生只係釣一釣魚姐,就即刻行埋去拍佢枱叫佢企起身。(利申,嗰個弱勢學生操行幾好)

李求恩紀念中學 宗教科老師 鄭俊昇
佢對住啲弱勢怕事嘅學生就聲大夾惡,但對住啲成日搞事嘅就嘻皮笑臉,仲成日當住全班同學面前羞辱啲弱勢學生。
lm
利申,以上嗰兩位教畜唔知仲有無喺求記度教
已經唔識仲要訓
人地教你仲話人教畜
抵你做社會垃圾
當時嗰位同學無訓 只係釣咗一下魚

但其他就真係訓晒
你就係果個弱勢學生
唔係 我係目擊者 同佢同班
沙田培英中學
恰SEN 學生,弱智ADHD自閉症照搞,經歷同你差唔多。
對於弱勢學生,尤其一些成績唔好,屋企無權勢社經地位較低的學生,他們不是去疏導或特殊教育佢地,而是處理同壓止佢地出聲同發展,甚至允許包庇師生欺凌弱勢學生。教畜們只識趕絕一切跟他們眼中不一樣的人,先係標籤化學生為壞/問題學生,再污名一切為問題行為,最後就合理化自己施暴/精神虐待行為

真心好撚差。。。
香港真係好多教畜
社會垃圾永遠只會檢討人地
自己點錯都情有可原 人地唔可以做錯任何野 否則就係畜生
繼續做港豬番工放工逗得一百幾十,再上連登blame the victim
Lm
讀你附近嗰間
一樣多教畜
不過同時都有好嘅老師
band 3黎講
真係好撚垃圾個老師擺明知佢又廢又窮
想盡少少力 等佢上堂學
屋企有錢嘅學生 放學補習啦 或食老豆錢 洗撚老師擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞