一人一件小學老師仆街事

350 回覆
25 Like 144 Dislike
上音樂堂唔記得帶牧童笛要用佢攞落嚟嗰支
唔知俾幾多人吹過
都乾淨過你個嘴
小學交功課係傳上去收

坐我前面果個女同學仔係我簿頭右上角

給左幾個公仔果d印仔 我當時唔知

過幾日派功課叫我企出黎屌左我好耐

仲撕爛個簿皮 屌我咩唔尊重拎功課黎玩果d

最後屌完曬我 個女同學先自首

跟住佢就好溫柔咁叫果個女同學下次唔好

就咁叫我坐返埋位算

當時無怪個女同學 但好憎9個老師依d行為
2年班果陣被一個好惡既老師扭耳仔 勁大力果隻
校巴一落車 即刻攬住阿媽喊
考試嗰陣
我左手面斜角嘅賤人同學
扮跌擦子膠
然後好明顯伸個頭過嚟 望我份卷嘅MC答案

我即刻舉手同老師講
結果個老師問我有咩證據
我照描述件事
然後話佢望完之後即刻係份卷寫低答案

點知佢話:即係你望到佢份卷啦?即係而家你偷睇啦?我見到而家出貓嗰個係你喎。

我隔離個女同學都話佢見到個男同學望我份卷
你知唔知個八婆老師講咩?
: 咁係咪你都有偷望卷啊?你係咪一齊出貓?
結果個正義女同學嚇到收咗聲

最後佢唔理我喊晒話 出貓嗰個唔係我
都照將我張枱搬落去角落頭

上咗中學知道個老師cancer走咗我先䆁懷
你唔怪個女同學?
老師無勁鬧個女同學?
啲小學老師真係好撚鍾意揸住雞毛當令箭
果陣全班同學仔d關係都好好

所以幫個女同學食左一撚都無特別怪佢

無鬧 咪下次唔好啦就完左件事
男既勁鬧
女既下次唔好
小學去唔知香港邊個農場參觀

我同朋友有啲紙巾垃圾(好似係鼻涕
問乸乸地嘅肥佬男老師可以dum去邊
「因為紙巾會分解 所以放係啲泥上面就得啦」
我同朋友:「哦好啦老師都咁講」

一陣之後個農夫問「邊個亂放啲紙巾垃圾係到!?」
老師「邊個同學咁曳曳架?!垃圾要好好放入垃圾桶」

我地:???
靚仔阿Sir插我屎眼(勁爽,高潮噴水好多次

從此以後,我每一任男朋友都比唔上嗰位阿Sir

搞到而家好唔滿足
小學有個阿sir好撚癲
有人嘈 偷講野食野個啲即打
成日兜後腦打鳩人 又用口水噴人
日日拎住把成寸厚間尺上堂 打鳩人手腳
後尾畢咗業睇城市追擊見到訪問啲學生
個阿sir好似比人拉咗
以前返上午校放學一個跟一個排隊,前後一個老師由學校帶到屋苑佢地就放飯,因為會等曬各級學生,有早有遲,等陣果陣前面個學生同miss講急屎想去廁所,個miss叫佢忍下。

最後見到佢白色pe 後面啡色左
因為寒冷天氣警告,所以着左件出街褸返學
條仆街老師屌9我5着校褸着街褸返學
仲要沒收埋兼係冇着褸咁去走廊罰企
屌你校規寫明低過10度可以着件出街褸返學
上緊PE 堂嗰陣時,嗰老師一邊講緊依堂跟著嘅安排,例如話男仔依邊去打籃球,女仔去另一邊打羽毛球之類。 有個肥仔同另一個同學傾計,嘈到嗰老師,之後嗰老師一野掟個波落肥仔塊瞼到,即場流曬鼻血

利申:勿相認
大部份大人都係恰小朋友既仆街嚟
小4唔記得帶手冊 中文老師代班主任課check手冊果時捉左我去黑板前企係度 全班面前公審
屌左3 4個字話無誠信 無責任心之類 愈屌愈情緒激動果隻
跟住唔知係咪見到佢屌我,我同埋班學生又無乜反應咁 就行動升級
係黑板寫 壞學生 三隻字仲要勁大隻
跟住問d學生 「你地會唔會想同呢個壞學生做朋友呀?」(學同講既大概係咁 唔係好記得)
問完之後靜左一陣 記得有個肥仔 戇戇直直果款
話「我地不嬲都係朋友來架喎」
咁坐係度既有幾個完全唔知發生咩事既搭嘴話 係呀係呀
咁果時個老師企前我幾步背對我 唔知佢有咩反應
淨係依然稀記得佢接落去就屌晒全班無家教 要著重個人品德之類d垃圾野
其實全程班學生我估當時大部分都唔知咩事 (心諗做乜鳩)果款 包括我
係我事後幾年之後中學諗返呢單野先醒起 知大概發生咩事

最後都多謝個老師教識我 係社會上有朋友係幾重要 到宜家3x歲 朋友唔多 不過珍惜既朋友有幾個 我都好知足
勿相認
有個同學日日唔交功課
之後件閪女人拎人個書包落垃圾桶
女權
小六去參觀科學館,因為個班主任無份去,搵左幾個平時表現普通嘅同學做無間道,每擇到一次名就抄10次全部數學公式
結果呢幾個同學比成班杯葛到畢業
做咩要擇名先
但總有啲小朋友唔怕大人嘅威懾
六年級最後一次考試
考完個個都有啲嘈 傾吓計咁

之後個呀sir叫人唔準再嘈 指住我話我 小二我教過你 岩岩你一定有份嘈 罰企

我嗰日有啲攰 考完就發緊呆
個老師咁撚仆街 
作文我的志願,有個同學寫大個想做明星俾個老虔婆Miss捉出嚟鬧示眾,話佢咁細個就貪慕虛榮,個同學喊到收唔到聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞