歌手身兼中學數學老師不獲日校續約,歌手力臻正式加盟凝皓教育

159 回覆
77 Like 142 Dislike
講多啲?
龍小菌好似教教下都唔見左大
Yylam喎 篇文連個辦字同辨字都分唔到 笑死 諗起當年有個同學補佢 話aim5* 周圍叫人補 最後自己得lv3
所以呢類人咪一齊做囉
達哥都似喎
你廢姐
今日連登仔風向係踩力臻?

佢嗰mphil睇唔出同數學或者教學有乜嘢關係
好心佢就唔好寫到咁去誤導學生啦
Yylam依家根本係kol 明星嚟

教書只係宣傳手段
Can we try ar ar ~~~
點解教數又走去讀fashion and textiles碩士
所以教到你咁樣 社會垃圾真係可憐

[社畜入]你幾多歲開始想自殺?
https://lih.kg/2681295
呢個fashion mphil 同數學教育有咩關係? 咁都可以做補習既Cv ? 中學雞應該會以為力臻讀緊有關數學既Mphil
yylam 成功都唔係靠教學質素啦
簡單複雜化妖言惑眾被Cliff yeung 型佬拆穿
yylam請佢嘅原因都係有view數啫 呃得一浸得一浸錢啦
有冇ig
真 仲講到乜補習革命就係做藝人
教唔教到m1 m2都成問題啦
修讀大學期間,曾加入大型補習社主導數學團隊教學工作,累積豐富教學經驗。

邊一間呀?仲要主導?點主導

曾於美國紐約及芝加哥發佈教育研究論文 (AERA),具國際視野,緊貼全球教育趨勢。
有無source呀?有無論文睇睇呀?

為獲認可之Apple Teacher及Google Educator,曾代表日校到Apple learning Academy分享資訊科技與教學,教學方法與時俱進。
點用嚟教學呀?

本來都無乜嘢,但睇到呢3個簡介真心覺得好搵笨柒,DSE咩grade都無講,應該一粒星都無,否則一定衝出嚟講奪星導師

yylam憑啲咩搵導師呢?大家拭目以待
1咪星河

Cv都係吹嘅啫,執又執咗。
嗰陣除咗出啲免費試堂鬼有人報佢啲堂

真係聽都未聽過 星河原來都係大型補習社
Kam L
吹到主導
yylam乜嘢補習革命,都係嘩眾取寵
星河
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞