Miss 教男校係咩感覺

128 回覆
5 Like 80 Dislike
問定code先
mide-618
食過
收工就開J

多撚謝
阻人放學正仆街
發夢好耐以前有個miss黎男校intern實習
放學日日係圖書館同男學生做愛
我學校個男miss真係幾正
仲有兩個可以一人邊奶自己玩
玩到佢成個人浸係精池咁
返學一定會扯扯地⋯
一日只係見兩個女人
一個老母,一個老師
以前有次來咗兩個實習miss
一個靚 一個below average
個結果真係唔使講都知係點
靚嘅非常受歡迎玩到好開心
另一個就 俾人搞到哭
實習個的好撚淫
成日唔覺意著的好緊身既西褲
同噴的果香味既香水

有次玩到傻
好貼身
用個羅友頂落我條撚到
男校 靚仔阿sir先得啵
呀sir教女校個 係咩感覺?
日日扯到含哂
中學讀男校
有個一般既後生女miss教左一年
有同學見過放學後一段時間佢同個高form既一齊搭的士走
之後下一年辭左職
咁個同學呢
以前有個後生女miss 佢知道好多男學生討論佢三圍
佢話佢明白 唔介意 但講出口就要罰
高form果個撚知咩 都唔識佢
呢d不嬲都係老師奶野既姐
係臭撚到豬閪,尤其是九月,五月
多數背後叫佢大波x(名)
名校嗰啲 華仁 喇沙 st joe仔,行步路都自信過上面班毒撚啦
咁你post囉淨係識得等,你都有份造成!
以前中學有個女miss 中三既時候入職
眼大面尖瘦波正常教d廢科 坐成日笑好開朗好正

果陣國民女神咁濟

咁岩中三開始發奮 由臭飛mk 變左高大體育成績都掂既毒撚 由成日留堂欠功課變係咁攞全級頭幾同進步獎
咁個老師係輔導組既 見到我咁大進步 就開始成日r水吹問點做可唔可以幫手搞活動之類
咁之後一直都好fd 咩都講 中學雞冇野輸味問佢拎電話 又肯比 然後晚晚傾電話
佢讀開女校冇男朋友所以膽粗粗會約出街食飯 睇戲 又成日借d咦叫佢上黎教功課 佢都好樂意冇托手爭
最尾臨會考諗住一生人一次當半班人同佢講 如果我考到28分以上 可唔可以做我女朋友 佢面紅晒咁笑住話好呀
好慶幸我老豆老母生得我有啲小聰明 最尾獲得老師女朋友一個 大家都係真心有得做既野都做齊晒 直到大學比屋企送咗外國讀書逼住分手 因為讀書連master 成五六年先番黎都斷晒聯絡

然後畢業番香港攞牌 想搵番發現已經冇係間學校教 問舊同學 發現呢個老師一直都唔會比聯絡方法學生 但係當年我都攞得幾輕鬆 搵唔到都幾灰 但係生活都係要過
做左幾年野 識到個相處幾舒服嘅女仔做女朋友 知佢唔係我最愛既 但佢好有老師既影子 性格好似 人品都好好 拍左年幾拖 就結婚 結婚先第一次上門見伯母 見到佢家姐 大家呆撚左 然後佢笑得好似以前咁話 好高興認識你 然後大家扮唔識 但佢同以前一樣 都係講咩都笑
之後我未婚妻同我講 佢家姐做老師之前同個學生拍拖幾年後個學生去咗外國佢就失戀 之後工都冇番係屋企自閉 成個人好灰 全家試晒所有方法佢都係陰陰沉沉咁 係近幾年先重新番工 但都好難見到佢笑
話今日好難得見到家姐笑 可能係我似當年個學生 叫我以後多啲上去
之後件事就開始暴走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞