(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
Channel C 肯行多一步 del片咪得
Channel C 唔自己 fact check 先出圖?
痴撚線 要個受害人自己比證據?
咁姐係Channel C 都唔知係唔係真啦 咁佢報導咩野? 自己都唔肯定
咁多view點會del丫 堂堂做新聞 自己都唔知係唔係 仲死撐
屌你 未fact check就po出嚟
咁同連登有咩分別呢?
Source?
冇你就死全家
媒體就係無任何權力,屈錯人就要比人告,媒體都係要認錯道歉。

比人屈報警黎做乜?警察又唔會告對方誹謗。

個道理就係無做錯野,係完全無責任義務去回應一個無權力既媒體,對方做錯直接告對方追討損失就得。

無成本去屈人,個責任幾時變左比人屈果個,直接告屈人果個就得,做乜撚野變左係責任去要去回應佢一間無權力屈錯人既媒體
你唔擺出來?
笑撚左
做新聞唔洗fact check 就出post
奶左野要個受害人自己比證據做新聞果個
做記者唔洗負責任
個女仔話得果兩張和服相係佢
點認咁多張相係咪同一個人,咪玩
我係都睇啲大頭相先
channel c 都識打格, 你唔係expect 我post 無碼啊? 有碼既channel c 都有啦. 宜家有私隱條例架, 調返轉我post 出黎比嗰個女仔告咪仆街.
你啲證據仲廢過香港警察嗰啲
而家有問題點解唔搞清楚先del左條影片再出post呀?
做咩唔出post解釋左先呀?
做記者亂咁報 搞撚到人 唔撚洗負責任架而家?
其實只係美容雞相入面混左2張佢既張
仲要係和服背面同側面相
邊個會知邊張唔係同一個人
最好笑個位係唔想人地打電話比你
只係打字受訪但又主動比電話人
完全唔撚make sense
咁而家事主知丫ma
事主話點錯相
姐係做新聞有錯係冇問題?
而家做新閒 講句邊個會知亂咁報就得
其實如果得2張和服相先係佢既話
即係其他相,包括有大頭既都係其他人
咁只要對下特徵就知有冇講大話
民事誹謗你比錢條女去搵律師開庭?
講緊隨時6位數, 係咪你比?
你比囉
人哋返緊學點聽
CC啲記者根本就弱智冇腦 人哋都講咗自己未成年 返學時間打俾人 咪撚戇鳩啦
仲有我只係有, 粒麥抱住隻狗貼臉, 紫色和服, 剪緊蟹腳既手,
白色和服我無.
美容公司請人都唔會請一個la. 偷多啲唔同人既相, 開幾個ac.
標題:Channel C老屈個女仔唔接受訪問
條女:唔太方便做訪問
我做乜要比錢佢,又唔係我比人屈

我講緊個邏輯係點運作,真係無任何責任義務去證明自己比一個無權力既媒體

條數係屈人果個比

屈人唔係無成本的

你亦都證明左,比人屈果
蘋果d記者做新聞最叻架啦
咁宜家係邊個錯先,唔知屈人就無錯?

唔知做錯野又變左大哂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞