(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
唔太方便做訪問

你啲死賤種唔識字去食屎啦
唔太方便做訪問

唔太方便做訪問

賤奴C 伸張正義大過一切
記得課金比佢救港
告唔告得入都好
女事主的確係屬於證人嘅範疇
On9 仔收撚左美容公司幾多錢呀?
報警無用, 你, 我, channel c 就有權力查?
你就死全家啦
你不如學下中文乜野叫(訪問)先啦

文字或email等只係算投稿,訪問係單對單,特別係親身或電話
source: trust me bro
Wts有對話 有時間 有輪約過出嚟 當場對質最好
唔太方便做訪問

唔太方便做訪問

唔太方便做訪問

我唔敢話個女仔一定無呃人,不過 Channel C 篇聲明好唔專業係事實。

第一,Channel C 話個男投訴人確認同相中條女出過街,但無講記者有無睇過佢哋嘅合相。就算有佢哋合照,又有無確認條仔唔係因為私怨而作故仔?呢度最大問題係 Channel C 信晒個男投訴人片面之辭,無第三方證據。

第二,Channel C 另一個 point 話條女唔肯接受訪問因此唔肯刪相,呢點就更加恐怖。你要指證一個人,應該係你搵有力證據去煮死佢,而唔係要當事人解釋佢無做過。無罪假定咁難明?

第三,Channel C 條片入面有幾個男投訴人,但無話幾條友都遇到呢個女仔,即係所有證詞只係建基於一個男投訴人,去返第一點,有無查下個男投訴人無作故仔?如果幾個唔識嘅投訴人都話同呢條女出過街,咁證詞會有力好多。
咁咪上法庭判囉
關channel c撚事咩?
仲有,咩有墨冇墨好易嫁咋
張員瑛塊面啲墨都成日唔同位
點粒墨有幾難

講真以男既提供比channel c既證據
聲係最易辯認係唔係真人
所以條女唔想聽電話做訪問?
條友係原告,唔係人證
原告話條囡雞姦佢都得架啦
公道講句,依家個女仔唔肯出面嘅話,最多只係證明到啲和服相係佢影,唔代表佢唔係案中女仔,channel c無做錯喎佢不如搵吓邊個frd偷佢相好過啦
即係channel c 冇fact check個男嘅對話真實性?單方面相信男方提供嘅證據?channel c 咪聯絡女事主俾佢澄清,但女事主又好似不聞不問
班賤種重老屈channel c 老屈條女唔做訪問

明明條女都放埋圖話自己講過唔太方便做訪問, 班賤種重老屈channel c 老屈條女唔做訪問
連登就係有樓主呢d低質死賤種垃圾搞到咁低質
其實有少少common sense都知
呃人係唔會攞自己張相㗎啦
咪撚戇鳩啦 遇到wts騙案嗰陣 大家會信個icon係本人咩?
不割席
你有冇睇㗎啲男仔confirm咗啲相係本人
無比喻錯,係你邏輯on9姐

無做過本身就係乜都唔使做

一定係點錯相果個要負全責

宜家就係話你差人錢,你又要去證明自己

一萬個人話錯你,你又要去證明比一萬個人

你名譽受損唔係你錯,係對方錯

對方證明唔到就係誹謗,唔係你去證明

有媒體話你偷野,係人地要證明你有偷野,唔係你證明自己無偷野,人地錯就係誹謗

你無偷野,變左你有錯,你真係on撚9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞