(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
有, 成個chatbox 都仲喺度
唔太方便做訪問

你啲死賤種唔識字去食屎啦
訪問都唔夠膽做就收皮啦
條撚屌擺明痴撚線架啦,
有咩撚野黃圈有人做錯就"全城中伏", "對準政權",
咁撚多年個mindset都係咁
咁報警未呀,咁撚憎美容雞唔去報案?
channel c 如果炒車, 緊係要走出嚟道歉,
美容公司呢?
樣就條女出, 壓力就條女受, 課金同YOUTUBER廣告錢就CC收
賤奴C班人仲要咁撚串, 恰尻人細個迫癲人黎做VIEW
做訪問先最ON9
無人搞咪你搞囉,
你咁撚正義咁撚嬲又唔做野,
屈個妹仔去幫你做埋
你係咪一般市民同司法機關嘅責任問題?民事係兩方都有責任舉證。你唔舉證點證明人地錯
冇跟開呢單野,但感覺上似有班人終於搵到channel c痛腳之後喺度小提大造

利申冇睇開佢
你都幾好笑喎, 我又無受害, 受害既據你所講係個16歲女仔, 你屌9我建議女事主報警?!
channel c班友惡撚到顛,
咁樣既證據就傳召個人做訪問,
唔係就係有罪咁
同佢地最撚憎既共匪個思維一鳩樣
好亂
條女不如提防吓身邊啲人先啦得二百幾follow同private都可以俾偷相
着咁少衫出街預咗俾人強姦架啦
一堆頭盔之後話無跟開, 然後話一定係佢比人造
同埋D姜太話「利申: 唔係姜糖」一撚樣..
美容雞扮受害人
九唔撚搭八
我冇話channel c岩定錯,但同一類型嘅野乜野傳媒都有發生過架啦,又唔見連登有咁多個post講
呢個真
你擺撚到明係想幫chanel c解圍啦,
明撚知報警無用就不停spin去個女仔要去報警,
條囡唔報警就出其他打手屈佢身有屎,
收撚左channel c幾多錢呀,唔好話無呀,
你俾個電話號碼出來受訪證明你無囉,美容雞要死全家,channel c同你都應該死全家啦
搞咁耐,叫男主角認人
個妹仔名譽受損, 係咪可以報警啊?! 告美容公司, 告埋channel c, 合唔合你心水啊? 我去報警?! 我拎住個可能太空卡number 定係女事主個 ig 去報警啊?
你係美容公司 PR 啊? Spin Spin Spin!
唔太方便做訪問

你答我唔太方便做訪問係咪解唔做訪問?

話你唔做訪問係咪老屈
唔太方便做訪問

你啲死賤種唔識字去食屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞