(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
個16歲妹仔俾人偷完相,俾channel c欺壓,
仲要俾你依d撚樣道德綁架去攬上身去為公義而戰,
你就係屋企除左咒人死全家咩都唔做,
食撚屎啦
認錯人就無罪嘅
美容雞詐騙就有
唔太方便做訪問

你啲死賤種唔識字去食屎啦
得㗎啦
你出咗名㗎啦
你再搞就越嚟越出名
嗰時啱啱失戀, 同嗰條女傾左一輪計, 講咩都連返去約一齊做美容, 不過我最後無落搭
最好就女事主同男事主加埋Channel C出黎對質。
要幾撚白痴先會buy佢嗰隻純文字證明?我用純文字話我係習近平都得啦死戇鳩傻撚閪閪
美容雞屈channel C點錯相
條女把死人聲 我都聽過IG到 我話佢係美容妹即刻block左我
你咪同個官講人證冇用囉
我係個中學生就搵方法借爆搵律師告誹謗 賺死
男事主會唔會見到差唔多身高 有粒癦就會話係女事主
係咪要好似認人程序咁?搵幾個臨記
純文字已經證明咗樓主智商低過30
中學生告人誹謗賠得幾多,分分鍾律師費都唔夠俾。而channel c俾人告又可以扮慘收一堆課金
連登只要見係女就會當左人係雞係呃男人錢
仲惡撚過中國d法律要受害人證明自己無罪
逢親係賤奴c 既post你就入黎發癲
昇哥你依排收唔到課金無錢出糧好燥?
唔太方便做訪問

你啲死賤種唔識字去食屎啦
叫比人呃個個露樣上鏡拎張合照出黎證明個細路女有同佢見面
咁報警有咩唔啱啊?! 對個16歲妹仔已經係最好, CC 係警察啊? 你係啊Sir ar? 使同你交代?
唔啱咪告埋CC 囉
我屌緊美容公司ar
影響求職影響精神健康blah blah blah

利申唔識
條撚屌話收到圖差d俾人呃又唔自己去報警,
推個後生出去,
成個mindset好channel c
三口六面出黎咪知,網上討論都係唔會有結果
班毒果餘孽可能用以前陳健康個招做新聞
絕對唔係,channel c走出嚟道歉同澄清先係對個女仔最好,件事應該係咁樣解決。
up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞