(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
有人報錯相,貼左你上去話你叫雞

你所有親朋都同你反面

你同CC講唔係你,你比人偷相

佢話要訪問你審下你先

你話唔方便,佢就理撚得你繼續屈你

比你都告鳩佢啦,佢屈你仲要去比佢審?

成個邏輯都弱智
你講輸駁唔到未話唔關事囉
屈左先再求證都幾犀利
你已經前設咗人地係審你
唔係幫你澄清返
咁其實仲駛咩叫佢刪片?
直接出信告佢啦
你個邏輯先怪
上面層主應該聯絡channel c

可以對下啲錄音

睇下有無多啲線索

「幫個女仔搵到邊個喺佢private account 偷相都好丫」
屈係邊?點樣屈完再求證?
有證人同證據嘅情況最多叫做有爭議...
點為之屈?例如係冇任何證明情況下搵一張圖出黎示意但冇標明為示意圖...呢個情況先叫屈...
呢啲先係做實事
你係咪睇唔到我上面講乜 咩駁唔到駁唔到?
你盲㗎?
我先唔理咩講輸唔講輸俾你咁小學雞
我再推多次俾你喇
問題係依家係你有做過
而你就係咁話啲相唔係自己嚟

類似上一次羅恩惠朋友隊屌劉細良一樣
出律師告鳩佢囉
屌你老母成班人都ON99
channel c喎, 如果係條女真係報左警, 起碼動用半個警區o既警力去搜channel c office啦
隨時果兩張正面相係偷返黎
帶男事主上去果個係女事主(和服相)都未定
又要channel c fact check
但又容許打幾隻字就做到證明
貼錯相屈你既人變左係幫你,真係好搞笑

如果係點錯相,本身無做錯,係無責任義務去做任何野,要做既係點錯相果個

同佢講返仲串柒柒

唔接受訪問就唔處理,真係好大既官威

原來係一間無權既媒體

都講左啦,對方係大劉一早跪左啦,宜家恰啲普通人,比佢亂咗黎遲啲可以係你

佢下架左先再深入求證,證實左自己岩再上架無人會話佢

宜家佢自己都唔肯定,屈左先再講

咁以後所有野都可以係咁,任何人比假料我,我屈左先再算

大把借刀又可以咁做

你唔接受訪問唔比收視我,我理撚得你比人屈

社會真係進步得快
我再次推俾你喇
溫室傻鳩
又玩前設?
每次見你打咁多字但bull shit 黎就覺得好好笑

*quote*
都講左啦,對方係大劉一早跪左啦,宜家恰啲普通人,比佢亂咗黎遲啲可以係你
有收視既就係證據,無收視就唔係證據,有爭議唔肯定既又可以屈左先,幫我有收視所以當左係先。如果錯左傷害到人就唔使理

你都識講有爭議,媒體又可以做埋判官,個標準就係以收視計

有權有勢既就跪低縮,普通人就恰鳩佢

無爭議真係無問題,你都識講有爭議,都未知既就當左係先,咁大權真犀利
你啱
你上面只你講你駁唔到,到宜家你都係駁唔到
我再再再一次推俾你喇

駁5刀大師溫室傻鳩野草
定係要大字先睇到

溫室傻鳩

希望老花嘅你能夠睇到
宜家係無人知有冇做過

係應該證實左先再post

兩種結果,有做過同無做過

如果發生100次,有50次係有,50次係無

有做過佢就過骨50次

無做過既佢就害左50個人

都話左唔關結果事,成個處理已經有問題
佢好似都係睇唔到 老花定真係盲人上網
溫室傻鳩

驚你睇唔到仲有其他 推埋你睇
咩冇做過
受害人confirm咗係你主人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞