(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
Matt damon同美容雞一樣俾人偷相
原來你係弱智
咁我唔怪你啦
小學都未畢業學人駁嘴

話晒所有人
同淨係話你一個人
智商正常少少都知個分別
你唔知仲要拎嚟類比
真心柒
咁你對住你老母講所有女人都係雞睇吓點
串連唔到喎。

cc報過定訪問過matt damon俾人偷相?
話你只係針對channel c無講錯,同一性質既hk01就唔理
係你就係男事主 認錯人嘅傻鳩
小學雞?
所有女人都係雞呢個立論係無可能

但有人上141見到你老母張相
再有人話屌過你老母
你老母做雞呢樣嘢就有可能了
而家仲要放埋你老母上新聞
放晒啲141女人相加你老母兩張矇矇地嘅相
你咪唔好叫人del相囉
你咪唔好澄清囉
都話叫你對住你老母講所有女人都係雞睇吓點

大家快撚d block左條傻閪啦
條友Channel C 打手打撚到幾撚落力
男事主都冇佢咁上心
16歲乜都唔識
所以你知唔知被誹謗嗰個係要做啲乜?
你唔企出嚟回應 個官自動自覺判你贏?
唔係寫得多字就啱㗎
九唔搭八
無料就縮返龜頭入你老母個肚度
當你無出現過
好多係copy & paste
昇哥咁早又開工, 無錢做租車出去拍新聞?
你搞港獨

用小紅書咪係中國人囉
有無和服相先係重點
佢係回應比有權力既執法機構

唔係回應個無權力當自己係官既媒體

件事進入司法程序就法庭處理,佢係回應法庭,唔使回應其他無權既人

由頭到尾都唔使去服務個媒體,更加唔使接受訪問

係咁叫人要回應個媒體,要公開回應真係好弱智,原本就無咁既責任義務去回應無權既人
佢啲回覆低質到
請打手都搵個智力正常架啦
懷疑係個犯罪集團嘅打手團想帶風向轉移焦點想等人懷疑CC報導失誤...
講真美容雞要幾多AC呀電話號碼呀都有...
連登成日講港女係雞
係咪全港女性都要即刻去驗身證明自己唔係雞?
咁香港地啲女人咪好撚唔得閒 成日要公開回應你講嘅任何嘢

你連基本常識都無

佢要告誹謗
證據同申辯係向法庭提交 唔係向你/一個頻道提交
法庭審唔係你同班失業妓者公審

女事主要申訴佢自然會報案等受理開審
佢只需要配合法庭
完全唔洗配合頻道影片題材
講真條女種種都唔合邏輯...自稱中學生...搞到咁嘅爭議竟然連屋企父母都冇出過聲...個女唔方便訪問但又想證明自己唔係美容雞...男事主又聲稱有見過真人確定係相中人...
條女仲要冇任何法律行動冇主動報警...正常人會咁嘅咩
其實件事已經唔關結果事

係CC點樣去處理件事

如果真係屈錯人,個處理方法係好有問題

無理由傷害左人先,結果再睇點處理,迫人訪問提高收視,岩就威,錯左就之後扮無知道歉當無事,為左收視博害左人先,呢個行為好撚仆街

由頭到尾都唔關結果事,係中間既處理手法,完全係為左收視唔理會唔會傷害到人,人地出聲見無乜權勢就串柒柒唔撚理,迫人接受訪問

就算最後真係美容雞或真係點錯相,個處理手法完全只睇收視都真係好仆街

其實呢件事會發生係任何人身上,有人比錯料,貼左你張相話係無做過既野,周圍既人都屌你,無啦啦做左受害者,間媒體又玩柒你全為收視,比你有錢都告鳩佢
你先係基本常識都無
拉到咁遠講成個group嘅人 完全係第二回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞