(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
雙標到
你逢親俾人放老母上141你就會周街澄清你老母唔係做雞,咁你咪好唔得閒,忙過你做雞既老母喎
即係你認你只係針對channel c,同一性質既hk01就唔理
入去屌鳩佢係老屈先
係呀。有冇睇標題講緊cc

你想講hk01咪自己去開post
【突發】我已經揾到點解連登會員「叻啦叻啦」比人拉到
https://lihkg.com/thread/2605394/page/1
唔太方便做訪問

你啲生滋傻閪死賤種唔識字去食屎啦
我老母就無做雞啦

但睇嚟你唔介意你老母俾人屈做雞
同時唔會澄清老母做雞呢樣嘢

Btw 逢親?
你老母真係會成日俾人放上141?
結論:你老母真係做雞
有冇睇標題講緊美容雞

你想講刀削麵咪自己去開post
你覺得唔洗證明自己清白咪無責任囉
正如有人誹謗你 你都可以唔證明㗎
不過大家咪唔覺得係誹謗囉
逢親俾人放老母上141你就會周街澄清你老母唔係做雞,咁你咪好唔得閒,忙過你做雞既老母喎

你連個你字都睇唔到
大把連登仔成日話所有女人都係雞
你唔記得咩
唔通我次次都要屌鳩佢哋咩
駁唔到就收皮啦
都戇撚鳩
所以咪岩囉。

而家cc因為美容雞壇野po咗被盜相既女仔講既野

同cc訪問刀削面細佬壇野講野一樣

所以咪問係咪請咗?

咁關matt damon乜事?
大把連登仔成日話所有女人都係雞
你唔記得咩
等睇你次次都要屌鳩佢哋
有冇睇標題講緊美容雞

你想講刀削麵咪自己去開post
想展示容貌 但係揀埋兩張低頭同背面嘅相 係咩玩法
而家指名道姓話你老母做雞呀
放埋你老母上141
同其他人女人係咪雞有咩關係?
定你分唔到邊啲關自己事
邊啲唔關自己事?
刀削麵同cc同美容雞

兩壇野既關連都係同cc有關

Matt damon共通點係邊?
咁未所以有誹謗罪呢個法律程序

如果唔係個個都無成本唱衰人

要回應都唔係回應誹謗既人,直接出律師信,回應都係回有權既執法機構

媒體係無任何權要求人地服務佢幫佢吸收視

如果係大劉仔女比人偷相,CC一早收律師信收左皮跪係度,又會叫大劉受訪先肯處理?

宜家見個無權勢既普通人就當自己係權威去恰人,好垃圾
都係果句,記者有責任同義務行多步、問多句,去求證搵出真相。你唔可以排除男事主真係認錯人,亦唔可以排除俾人偷上嗰個真係16歲 。一個16歲嘅中學學生,俾人偷完相,仲要接受聲畫訪問,唔想都好正常。同時佢都表明,願意合作用其他形式提供證據,記者試者都唔試就出聲明話佢拒絕接受訪問,咁樣絕對係唔專業嘅表現。
其實記者可以先收完佢啲文字證據,如果仲有疑問可以提出,引導下佢肯唔肯錄小小音,證明自己嘅年齡。件事真係唔係好難,喺新聞界亦都好常見。
而家俾人感覺,就係記者賺完流量,根本冇心搵出真相。唔理會呢件事入邊係咪有其他潛在受害者。

強調多次FC係記者嘅責任同義務,唔係一種選擇,唔應該放棄任何可以求證嘅機會。
果報被國安收皮
有時諗, 其實算唔算報應?
你老母唔係女人呀
定你老母真係雞

今次條女俾人指名道姓咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞