(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
幾時連報案人都可以叫做証人
其實渣緊d既話,
有樣果件疑似美容雞都唔應該貼出來,
依家得一條撚係到講
呢排收到order掛
做乜要做任何野?

我宜家懷疑你差我100萬,你要證明你自己唔係,你唔證明就係你有問題,你身有屎

真係彩你老母咩
證據?條女喺脆到post左自己張相係俾人偷圖喎
垃圾CC冇顧及過對方係中學生
直接打個電話過去就話人哋唔聽+誣蔑人哋唔接受訪問。
之後個女仔IG再覆返CC 就已讀不回
夾硬出咗個指控話對方唔接受訪問
想營造一種對方唔敢面對既風氣
如果事主係男人就會轉晒風向
又屈男人
男人又社死
屈男人冇成本
男人又要自證清白
......
畸雲
ChannelC打電話嘅時候對方返緊學(中學)
點聽電話呢?個女仔冇話唔做訪問喎
佢之後亦有ig搵返Channel C問可唔可以文字溝通
俾人已讀不回之後就話對方拒絕訪問
咁唔係一種誣蔑?
唔太方便做訪問

你啲死賤種唔識字去食屎啦
你有罪推定個男仔認錯人喎
有人證啦傻閪
如果係認到點解一開始所有相唔係全部都係屬於女事主?
好撚明顯證明個男毒撚根本就係面盲囉 傻閪
唔撚做咪唔撚做囉 點解一定要接受訪問呀?
你有無其他証據佢係美容雞先
淨係得個男人係到講 你弱智就窿返你老母個窿到啦
睇撚咗咁耐post就係你條撚樣九唔搭八 問非所答
人證有撚用 有冇當日嘅相?
唔太方便做訪問

人哋面盲你就文盲
唔做無問題,人哋咪話你唔做訪問,邊度講錯
標題就老屈人老屈人唔做訪問

唔太方便做訪問

你係咪弱智睇唔晒成句嘢?
女士主係唔方便做訪問 但佢願意提供證據
點解佢願意提供證據都要已讀?
因為Channel C根本冇心幫佢澄清囉
成件事美容公司想 spin 去Channel C恰女仔?
呃人既女仔, A 係真實存在過呃人, 但男事主見一次 A 就認定係女事主, B.
的確 A 可以等如 B, 亦可以唔等如 B. ptgf 都有偷圖啦, 但女事主有冇必要同啲網民交代先? 我對呃人既女仔, A 身份無興趣, 畢竟 A 黃左, 都仲有CDEFGHI....
建議女事主如果清白可以去報警先, 唔係告 channel c, 而係調查嗰間美容公司, 順路去拉偷圖呃人既女仔, A, 還自己清白.
美容公司根本就係毒瘤, 呃人既女仔只係卒仔, 無良美容公司根本應該死全家.
利申: 我22年尾已經遇過呢啲美容雞手法, 24年中先爆, 應該唔少人奶左野. 收過一樣既圖, 又係寵物美容, 又係有粒麥抱住隻狗貼臉嗰張相, 不過我無落搭
咁佢做乜撚新聞工作者呀?聽一邊就可以出新聞?我夠可以話你雞姦咗樓下個乞衣啦,你俾證據我話你無
你隻賤種誣蔑人誣蔑人哋唔接受訪問喎
唔太方便做訪問

比喻錯
你同一個人「b」講話我差你100萬
「b」將件事唱通街
但事實我冇差你錢
咁我緊係搵你同埋b證明我冇做過
最好一齊報警添
因為1 你比人呃咗一百萬
2我比你同b搞到名譽受損
咁我自證有咩問題?證明自己反而唔啱?

咁有咩理由我名譽受損,但係我唔證實自己?
的確可以
正如強姦案 女事主都係屬於證人
但證人唔代表證供可信
算啦佢一直重覆緊自己 應該係有自閉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞