(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
我無任何意見,對事不對人

你話打針留港就係賤種,你移民就係上等人

呢樣駁唔到,咁偉大既諗法好適合你
你話你打針係被迫喎
你跪住打針唔係賤種係咩
咪單單都係班人食花生然後迫人出黎受壓力
然後花生友覺得自己好正義
實際行緊中國法律制度
YC比中國人更加中國人
你搞港獨

用小紅書咪係中國人囉
純推測

平時比人偷相做其他野都冇咁大迴響,就算報導左都係咁話
依家網絡力量咁大,唔排除又有水軍幫手將黑講成白
主觀咁講就係事主見過真人,冇理由唔同人都要照屈,同時channel c都冇必要屈事主搞新聞,佢地做左咁耐洗乜搞啲呢
係有講,呢個認,入境移民都要打唔止旅行

只係同你講返移民都係要打針,唔止旅行

咁Matt Damon肯定有搵媒體叫佢del相

你會因為咁而信Matt Damon亂港?
你條賤種頭先話‘’有講旅行呢個字?‘’
你當然要認,但你條賤種頭先唔認
問有講旅行呢個字?
你老母做雞添
幾時約你老母出嚟澄清下

你唔驚俾人屌你老母啦
你知你老母唔係雞咪得

識就一定熟架咩
你知唔知李家超屋企用咩馬桶呀?
你條賤種自己講完隔一陣就唔認要問人自己有冇講
你咁唔認你係賤種,咪證明更加係賤種
打針係被迫,同跪又無關係既

你老母被迫做雞養大你,佢又未必係賤種黎
你逢親俾人屌老母你就會周街澄清你老母唔係做雞,咁你咪好唔得閒,忙過你做雞既老母喎
你覺得係被迫但照打咪係跪囉
又唔見我有打
嗡乜鳩呀你!

而家講緊cc講緊既野同刀削麵細佬講野一撚樣喎

係唔係請撚左姐?
你老母係心甘情願做雞先生咗你條小賤種
你可以講刀削麵,我咪講Matt Damon
戥你老母可憐生咗個弱智出嚟
唔太方便做訪問

你啲生滋傻閪死賤種唔識字去食屎啦
你有精神病,都好難迫到你既

打針就係賤種,睇返數據都無乜人同你溝通到
點睇連狗係度出賣左幾個連登USER俾狗拉? 又話連登好過高登?
https://lih.kg/2605244

未factcheck就老屈
你同channel c一樣賤
咁即係放你老母上141都無問題啦
你份人咁豁達
認真唔話得
刀削麵單野係咪cc報先? Matt Damon壇野都係?
你覺得係被迫但照打咪係跪囉

自己打完旅行兩隻字又扮無打,你真係賤種邊有話錯
話佢哋係賤種真係無講錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞