(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
你條賤種先配合先又打針又留港
我一早移咗民啦
又打針又留港既賤種自己又打針又留港,厚面皮屈個移民既人似你咁
傳媒不嬲都係咁㗎啦 。蘋果東方老屈你,你有晒證據你都會輸
媒體只係展示當刻事主同媒體可以揾到既資訊
佢有冇寫某某某係騙徒?佢判決左咩?

同埋都話就算上到法庭,原告(女事主)都需要舉證事實。

咁Matt Damon肯定有搵媒體叫佢del相
佢係可以咁做,但佢直接唔回應,亦無任何責任義務去回應佢

Matt又要接受佢訪問?笑撚左

PUSH多次先
以Channel C打手死咬條女
姐係Matt Damon 要自證清白
係呀,被迫打左呀

睇你點定義迫

咁呢個世界可以完全無迫呢樣野

搵槍指住你個頭,你都可以選擇死,你都有選擇就唔係逼
條友自閉仔 一瞓醒又係度包拗頸 理佢係浪費時間
琴日同一個topic俾超過十個會員圍屌到1001 仲未舍得斷氣
https://lihkg.com/thread/3715357/page/40
佢無咁做係因為全世界都唔信佢亂港洗撚咁多嘢,但你邏輯係話要del相先,依家又唔洗del
所以咪話你賤種,移民咪解決哂
定你覺得移民等於叫你去死呀

你條弱智又上水
hk01無del相喎
你雙標喎
我對留港打針移民都無意見

你意思係留港打針就有問題?
移民就係上等人?

講多啲黎聽下,好多人想聽下你咁偉大既想法
你條弱智唔係幫條女咩?點會弱智到引用依個case
依個case明明就係串鳩你班弱智去證明根本唔洗del相
你條賤種明明話叫你打針係被迫,有人被迫你打針都無問題?你搬好龍門未呀
上法庭係要舉證

但媒體無權要求人舉證,訪問

宜家做乜要服務個無權力既媒體

你貼錯我相,仲要我招呼你?低能

你個女比佢貼錯相,你有錢都告鳩佢啦

個問題未就係媒體當左自己係法庭,當左自己有權,為左收視鐘意點撚人就點撚人,唔會理會唔會屈錯人
你唔打針,就唔比你返工,唔比係出街,但無迫你打針,你都好配合時代進程

以上係你條賤種講呀

你又知我係邊?移民唔使打針?睇黎你都幾無知下

你條賤種肯定因為咁而信Matt Damon亂港
移民真係唔洗打喎
你就係果條弱智仔
你先係弱智仔

你條賤種肯定因為咁而信Matt Damon亂港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞