(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
關認唔認到咩事?大劉背面你又認到?

佢身邊既人又認到,已經損害到佢
貼多次

唔好以為原告咩都唔洗做。
不過你證明到HK01錯麻煩同我講聲
等我可以屌柒HK01
識佢個啲人咪知囉
做乜鳩?

仲要而家只係叫佢del其中兩張相啫
好影響啲人認到真正個個騙徒?
第一 人地冇收錯料,圖係男事主提供唔係cc自由搵
第二 如果講美容雞果幾張大頭相先真既話
嗰兩張和服相只係配菜
講真搵人都搵嗰兩張大頭相而唔係搵嗰張和服相啦
和服嗰張相咩特徵都冇
點會有人覺得美容雞係佢
為左收視賤撚到

成件事最大問題係佢地自以為是

如果對方係有少少權勢就收左皮

見到普通人就恰,好撚仆街

如果件事係你個女比人偷相,之後所有人話佢係雞,而佢又真係比人偷相

間媒體又串柒柒當自己有權係法官理撚得你

有錢都告鳩佢,仲要接受佢訪問,低能
你啲支那人做錯野要證明自己無做
個成本咪就係誹謗罪成?
你又有證據,所有證據都係人同人講,邊個人先係真先係假,大家證據都係得個講字

成件事個結果係點無人知

但肯定有問題就係個媒體串柒柒迫人地訪問追收視

就算最後任何結果,佢當自己係法官迫人訪問點都係錯
媒體又變左係法官?媒體幾時變左有權去做判決?
唔太方便做訪問

你條死賤種答我唔太方便做訪問係咪解唔做訪問?

話你唔做訪問係咪老屈

你啲死賤種唔識字去食屎啦

又潛水啦你條死賤種
係,不過又會有人話咩有罪推定叫人搵多啲料先
https://www.youtube.com/watch?v=CZq9qMPQ90A

你係無辜又點? CAP晒圖證明兩張和服相係你咁又點?
吹咩?
告我囉 香港告誹謗係民事法 洗你幾十萬姐 你條靚妹撚有錢咩
我地channel C就唔同 大把傻仔課金

鬼叫你條靚妹唔肯出黎俾我地拍片 再刷一波流量呀?
唔拍呢啲 正經新聞我地識系做咩
唔肯?
咪擺條片係度囉 睇下邊個蝕底多啲?

邊止我地channel C 聲大夾惡
仲有一班本質係中國人既盲粉幫手屈你 睇你條靚妹幾時就範
俾人偷相唔奇
有身邊人認到對女事主有影響都唔奇

問題係無電話/面對面核實身份既情況下,
要求channel C 改報導啫。

大家要Channel C 交代女事主,
咁就唔洗俾交代男苦主?
響無核實既情況下收起,對男事主又公平?
迫?條女一話唔做訪問,channel c咪無再搵佢做訪問囉,咁又唔得?

依家條女同樓豬老屈channel c老屈條女唔做訪問喎
你點定義收錯料,佢提供貼左劉德華張相都可以係岩?咁件事又變左係劉德華?

宜家就係唔關劉德華事,你又貼錯劉德華張相,劉德華叫你刪返唔關事既相,你又叫劉德華接受訪問先,低9能
條女用小紅書咪係支那人囉
到而家都未有source
識佢個啲人咪知囉
識佢個啲人會因為果兩幅相而相信佢係美容雞?
咁邊個有問題
睇你點定義迫,係唔接受訪問,我就唔處理

你唔打針,就唔比你返工,唔比係出街,但無迫你打針,你都好配合時代進程
一直就係講緊呢樣野,佢就係做緊呢樣野,所以好仆街

咁Matt Damon肯定有搵媒體叫佢del相
所以咪好多人人咪無打囉
但你咪打咗囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞