(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
你讀好小學先啦
學好點樣正確打字表達你真正意思
其實係
唔係話幫channelc,但係比著我都廢時理你
俾人當騙徒上咗新聞都仲社恐唔敢聽電話
正常人覺得你連對質都唔敢,人哋點知你係咪真係唔係騙徒呢
要人幫你澄清都俾啲料有嘢俾人講吓呀嘛
話晒啲相都係男事主提供,話晒人哋都要edit過翻過晒啲報道,甚至出多篇道歉或者澄清
如果新聞就咁del咗就當自己冇出過,唔會仲神奇咩唔係普通youtube channel嚟喎
因為佢要告人偷佢相
返去睇人民日報喇你上連登做乜鳩呀
你搞清楚先啦佢又唔係被告,問題係依家佢要告人誹謗佢,但又證據不足,咁不如收返埋
墨都一樣 好難唔認啦
港共啲垃圾想搞channel C咪出呢啲屎橋囉
你哋再咁搞落去,channel c隨時會傾盡全力去起嗰個女仔個底出嚟去證明自己冇搞錯。
到時channel c發現自己搞錯既就低調處理,如果冇搞錯嘅佢一定會大事報導,隨時會逼到個女仔社會性死亡為止
何太單野咪又係咁 要何太上節目做訪問去澄清自己唔係呃老公錢 又唔見有人覺得有問題

而家就係有受害者走出黎指控呢條女吖嘛 咁條女咪要出黎澄清囉 好正常姐

好似刀削麵單野 花鋪單野咁 全部都係有人爆料 channel c就上門問 咁唔通呢2間野唔回應 淨係話比人屈就完得咩
問題係文字訪問唔代表d乜吖嘛
條女話比人偷圖 亦都可以係佢用自己圖開個呃人專用ig號

最有說服力既做法就係企出黎 比受害者認人 認到唔係佢咪真係炒車屈左人囉
文字有乜意思? 問佢係咪呃人 佢話唔係 咁就叫fc完左?
Push
無錯
女版陳健康
俾你屈仲要接受你訪問澄清,咪L顛倒晒是非啦,個問題係channel c無fact check,單憑一方講就報道出黎
Channel c仲要自己已讀不回人
𨍭個頭出聲明屌人唔聽佢電話惡撚到
而唔係出聲明講有d相有可能唔係美容雞
做新聞原來可以咁 自己唔fact check 要個受害者prove番比個傳媒知
啲相係男事主比,而男事主都話確認佢見面嘅係相中人,咁除咗約個女仔對質之外仲可以點樣fact check? 做新聞唔係查案更加唔係審判呀ching
Channel c自己都未搞清楚前
點解唔出聲明講有d相有可能唔係美容雞 有可能點錯相
姐係個男事主報料俾channel c就講咩都岩?
佢哋唔可講錯?
而家係Channel c自己已讀不回人
𨍭個頭出聲明係屌人唔聽佢電話
可以咁樣做新聞
你開心就好啦

其實係雙重標準問題
唔單單係傳媒問題

Btw 證明既事
備案尼家野 吳亦凡都可以搵律師搞受害人啦
唔代表得到d咩

女事主講既都
未拎到咩實質證據
例如示範當日嘅不在場證據
暫時都係雙方雞同鴨講
D所謂證明 冇任何意義

即係當初點解一直以黎Me too
女受害人淨係需要文字口供?
所有傳媒就全套完全接受佢哋說法
唔需要進一步嘅證據就可以 開樣開名對家
而大家當時唔覺得有任何問題??
話時話,男事主都幾醒
識得搵蘋果而唔係搵東張
對電話咪得囉,佢哋兩個點都應該有電話聯絡過,對返電話紀錄就知道係咪佢啦
比人呃果個事主本身都蠢撚過隻豬咁嘅智商認唔到人同相有咩出奇,可能又係死要面同Channel C講:係呀,同一個人黎
兒登仔讀埋個中三先啦,人講你又講,咩叫有罪推定都唔撚知就撲出嚟廢噏
咁你去接受訪問咪得囉
#217 講左
呢樣野channel c 有既相自已check都已經check到
其實如果得2張和服相先係佢既話
即係其他相,包括有大頭既都係其他人
咁只要對下特徵就知有冇講大話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞