(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
如果要求刪照片既係女騙徒本人 , 佢只係要求刪除和服兩張相就唔合常理囉
和服兩張相都影唔到正面 , 反而其他相影到正面大部分

連登神探破案 :
做壞事既係孖生家姐
無辜要求刪相既係孖生細妹
佢話見過本人, 但無合照無證據
d毒撚見到d女有落差都心諗「張相大p姐,係佢黎既」
條廢柴毒撚比女呃乜證據都唔駛比就成班廢柴爭住撐
女事主都冇癦
美容雞其他相先有癦
咁可以點? 根本呢d就係所謂網路判官 點錯相 咪一句sor9ly 就可以完事 唔會有任何責任 基本上日

日都發生緊 真同假已經唔重要 最緊要粒花生好食 讀者

睇得開心就算 只不過件事如果發生係你身上 無力感會

重 其他人跟本wfc 條女澄清已經無用 比人間接

判刑 記錄跟一世good luck
樓上所有要求和服女出鏡接受記者訪問自證清白既連登仔
你行行吓街見到警察叔叔 , 咁啱隔離街有人嗌非禮打劫 , 你一定係好合作主動拎身份證 , 主動打開背囊手袋 , 主動解鎖電話 , 因為你身無屎係良好市民呀嘛
等等先,我啱啱入嚟就見到你個比喻
你應該講多句,咁啱隔離街有人嗌非禮打劫 ,警方貼咗你張相做通緝疑犯

之後先問人,你會唔會主動合作,自證清白
之後你再覆,咁channelC都唔係警方啦,有咩權一定要俾佢check

答:係冇架,所以事主覺得委屈就搵警察,條片就打咗格,灰色地帶咁囉
咁我又唔明啦 根據我理解 個女仔只係唔想做影片或者錄音嘅訪問 而願意用打字形式溝通 如果佢係可以提供證據 證明佢係被人偷相 係受害者 唔係更加好咩。點解試都唔試就出聲明?連一個搵到真相嘅機會都放棄。

定係Channel C有好確實嘅證據 證明佢就係美容雞
明明條女自己打完唔太方便做訪問
channel c咪話佢唔做訪問
條女竟然癲到話channel c顛倒是非黑白屈佢拒絕訪問

明明條女自己放埋對話紀錄show埋佢話過唔太方便做訪問

所以同文盲用文字溝通係唔應該
channel c咪話佢唔做訪問
條女竟然癲到話channel c顛倒是非黑白屈佢拒絕訪問

明明條女自己放埋對話紀錄show埋佢話過唔太方便做訪問

所以同文盲用文字溝通係唔應該

佢有證據咪直接俾啦
佢話唔方便電話訪問 返緊中學點電話訪問?
但人地話方便文字訪問
之後就垃圾傳媒Channel C就已讀左
你就真係死賤種唔識字去食屎啦
我諗對於一個16歲嘅妹妹嚟講 訪問嘅定義可能係好大陣仗有聲有片。 所以當同佢講訪問嘅時候 佢就表示唔太願意 即係你所謂嘅拒絕訪問。 但其實佢係願意用聲畫以外嘅方式同你哋溝通 即係文字訪問。記者怕文字訪問有誤會,其實可以俾多少少耐性 問多幾個問題,嘗試搵出真相 而唔係已讀不回
唔太方便做訪問

你啲死賤種唔識字去食屎啦

條女係話文字溝通,唔係話文字訪問

你班賤種文盲咪證明唔同你班賤種文盲文字溝通係無錯,自己打完既字都唔認,又唔識字
咁係咪唔做訪問?
條女講完唔做訪問又老屈channel c屈佢唔做訪問?
我同你咁樣係文字溝通
唔係訪問
但人地話方便文字訪問

你邊隻眼睇到條女話方便文字訪問
咪答咗你,佢可能唔係唔做訪問, 係唔想做聲畫形式嘅訪問。 佢表達得唔好,咁身為記者理解能力可以高啲㗎嘛 「問多句用文字訪問得唔得呀?」係咪咁難
佢表達得唔好咪認自己表達得唔好,而唔係屈鳩人屈佢
因為咁樣捉字虱 而放棄尋找真相嘅機會 要諗諗係咪適合做記者
幾隻字都表達得唔好重好意思繼續文字溝通?

邊度寫方便文字訪問
咁受訪者唔係專業嘅受訪者嚟㗎喎 表達得唔好係正常㗎喎
依家唔係放棄尋找真相嘅機會
,而係避免咗俾文盲老屈既風險
咁你重話要繼續文字溝通
你係咪弱智呀
咁咪即係斬腳趾避沙蟲 以後因為驚比文盲老屈 所有文字稿都唔使出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞