(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
美容雞想洗底?
條女會唔會就係呃人個個
開咁多個post做咩
樓主排緊隊?

得和服嗰兩張係佢,就算事主認錯都好正常。
但係佢話係就係?
依家受害者誓神劈願見過條女
點樣可以文字證明相同個”女仔”係同一個人
對面有事主講返件事同埋有圖,講話係張圖同真人一樣
你要證明對面啲證據同證供係假,冇得就咁話佢係假就係假
你搞清楚啦ching
人哋依家係有證人出嚟話相入面個女仔就係當日出嚟見嗰個
個女人係俾人指證緊呀 仲無乜q嘢罪推定呀
個女仔係可以選擇唔澄清 唔證明自己唔係美容雞
但咁咪抵俾人講囉
人哋有人證 而個女仔就放低一句唔方便接受訪問

你搞清楚咩叫無罪推定啦
個個都有晒證據仲繼續apply無罪推定 咁依個世界冇人犯法啦
16歲仲on99緊嘅細路要俾你地傳媒搞

好撚離譜
16歲已經識呃人錢
最癲係去左備案 但冇聽過電話
你咁驚比人剪接你咪錄音囉
又要話考試 幾撚忙 又咪有時間cap圖出post
比人屈點解要用群眾壓力要人del片
條片得嗰幾秒有佢 仲要乜柒都睇唔到
Del乜撚 警世下啲人啦
就算你證明到真人唔係你 搞到咁撚複雜
你可以係分工合作 你出相 人哋去呃架 on99
隔籬post #257 有女事主正面相
channel c就點錯相出咗澄清
https://lih.kg/CrQMzcX

男事主認證過嘅美容雞:

你要話係同一個人我都無計
Chanel C係蘋果餘毒
做新聞就叻,求證?收皮啦
我都唔明證明啲相係咪畀人偷有咩用,post呢啲相只係證明到相中嘅和服女就係女事主證明唔到女事主唔係當日個騙徒
最理想當然係男事主見完條女真人之後,講返原來唔係個騙徒嚟

但如果假設真係唔關條女事,男事主都死屈條女,都只會變羅生門

最有效嘅應該係女事主提供嗰陣時嘅不在場證明
例如嗰陣同緊朋友去買嘢,啲店員認得,或者嗰陣影咗啲相係有timestamp
冇物證嘅
都可以純粹講返男事主畀人呃嘅時候,女事主喺邊度,做緊啲咩,起碼有得對吓口供
咁有當日見面嘅相未?
對返同美容雞啲相係咪同一條友咪知囉
搞咁耐都未有無碼正面相
如果佢真係美容雞就唔使撲出嚟啦 即刻消失深潛
反正唔識佢嘅人都唔知張相係佢

個個預設晒佢係美容雞 仲要佢同精蟲上腦毒撚對質
情況可能係個美容雞冇去過日本,偷啲旅行相扮自己去過日本

Channel C 問受騙男,當日出嚟嗰個係咪相入邊既女仔?
受騙男既定印象係露樣有墨果個,所以答係

結果出到嚟就變咗而家咁
今日先知前蘋果日報記者咁仆街同中意做假新聞咩,抵死啦
受害者變成罪人?
講真誹謗都告得
其實佢聽個電話就得
講到唔係自己又幾委屈咁
但電話都唔聽?
驚比人錄音定驚比人認到把聲同一個人
up
排隊做乜?
即係咁 如果有條女報cc話你強姦咗佢,俾咗你幾張相cc
Cc post咗你上網,咁你覺得舉証個責任喺邊個到?

1.你無做過你澄清自己無做
2.條女要俾啲證據cc,加上cc再fact check
up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞