(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
俾人偷相 CAP圖自證都話唔得 要你當面對質 提供不在場證據
俾你屈強姦既 真係唔知點算 要證明自己當日扯唔到旗 證明自己性無能?
俾埋2個閪佢班打手屌都証明唔到係2個人
總之Channel C冇錯 點錯相冇責任
巿面大部份變聲app都只適用于VoIP 通話,傳統電話我暫時揾唔到,你可以試下
如果我覆述你條賤種弱智聲稱block咗我
其他賤種弱智就會老屈我, 話事實你條賤種弱智無block我先覆到我
所以我覆述你條賤種弱智聲稱block咗我係假係老屈

多謝你條賤種親自示範俾班賤種弱智
乜而家冇人信條女咩?
唔太方便做訪問

你條死賤種答我唔太方便做訪問係咪解唔做訪問?

話你唔做訪問係咪老屈

你啲死賤種唔識字去食屎啦

又潛水啦你條死賤種
你地班Channel C d打手真係好低質
間接講俾大家知Channel C d新聞係冇fact check就出到街
只要邊個打個電話報料 果條友就係真 講咩都係岩
Channel C d 新聞可信性真係低撚過大公文匯
Iphone Jailbreak咗咪得囉
如果我覆述你條賤種弱智聲稱block咗我
其他賤種弱智就會老屈我, 話事實你條賤種弱智無block我先覆到我
所以我覆述你條賤種弱智聲稱block咗我係假係老屈

多謝你條賤種親自示範俾班賤種弱智
唔知果班人有無睇事人 threads 啦
人地 post 埋同 channel C 完整對話出嚟
明明係 channel C 不讀不回

成班就法官上身咁
又話要證明條女當日不在場

都痴撚線
點解唔係條仔要證明果個人就係呢條女
要證明好簡單姐,條仔拎哂啲對話記錄
ig 乜相果啲俾哂出嚟咪得囉

會唔會係被告要自己證明呀
人地 post 埋同 channel C 完整對話出嚟
條賤種樓豬都可以老屈Channel C老屈個女仔唔接受訪問
你睇返呢個 post 都好似係 5050咁咋
channel C ig 留言果啲都感覺 55波
認真 其實channel c 真係好垃圾
冇睇好耐
如果佢唔上水, 果50根本唔知有佢依個人
你條弱智依句係我對你既評論
cc報導時唔會話你係弱智
收手啦 趁大家對channel c 仲有少少希望
歪曲事實 斷章取義出齊晒
想學共產黨?
一日唔逼撚死個女仔 呢班垃圾失業妓者網媒係唔會死心
舉證責任作於控方
疑點利益歸於被告

首先 班失業妓者要有鐵證 證明相就係本人 先好亂報
證明用相嘅人係本人
唯一做法係舉報呢個頻道 直到佢地唔好再害人
清理門戶 消滅晒所有報錯內容嘅頻度
包括同樣背景嘅 milk 米紙
科技類就消滅Karen Pinky

港女真係不學無術 唔做得媒體
如果個女事主可以有不在場證據嘅話
務必請佢反告班失業妓者誹謗 要佢地俾精神損傷賠償 再forward 資料俾Youtube鎖台
做咩事連登突然之間道德撚上身
問題係條片都冇講到男事主幾時同隻美容雞出街
好奇一問 人哋話可以打字回覆 點解channel C唔覆
因為太多賤種文盲,你睇明明條女打字回覆唔太方便做訪問,channel c咪覆述條女話唔做訪問,都可以俾樓豬等一眾賤種文盲老屈,幾隻字咁清楚都可以老屈,再多啲字咪更加易老屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞