(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
班美容雞都抵鳩死
唔想發表意見 就唔好上嚟連登討論啦戇鳩仔
佢咪發表緊意見囉
你咁想發表意見唔去做記者傳媒 ON9閪
佢咪發表緊意見囉
佢意見就係"係唔係關你鳩事咩"
咁我做文字訪問係咪解做做訪問?
Matt Damon 要自證清白 ?

暫時淨係知你老母俾狗屌
唔太方便做訪問
你呢D弱智咪係南亞狗果幾個人咁囉
個傻西十足十果d自言自語既巴膠咁
都仲咁得閒同佢嘈
Channel C d打手真係好低質
間接講俾大家知Channel C d新聞係冇fact check就出到街
只要邊個打個電話報料 果條友就係真 講咩都係岩
Channel C d 新聞可信性真係低撚過大公文匯
唔太方便做訪問

你答我唔太方便做訪問係咪解唔做訪問?

話你唔做訪問係咪老屈

你啲死賤種唔識字去食屎啦
一開波就block撚左
仲要個傻閪有班Channel C打手撐
唔係block咗我咩,又睇到我講嘢

你又示範, 你聲稱block咗我係事實
但事實你無block我
Channel C 係報呢單新聞
新聞入面嘅美容雞偷相
做乜講到好似Channel C偷相咁
兒登仔柒唔起+因為溝唔到女而仇女,幾大都話係同一個人黎

但事實你無block我

Channel C 話係就係啦
Matt Damon 有冇dm 份報導 冇就當係
做新聞唔撚洗fact check嫁
錯撚左都冇責任
宜家成件事根本好似 Ocamp 單野咁之嘛

條仔報料就信到十足
另一邊就點講都無人信
仲要證明返自己無做
所以你會因為篇報導而覺得Matt Damono係亂港
平時就聲大大 屌藍媒 屌紅媒 作新聞 道德高地企到高一高
早兩個禮拜仲屌緊 軒軒萬事屋 唔求證就屈人

而家channel C做柒野 就死兜爛兜 笑撚死

軒軒萬事屋 IG PAGE柒左都要出道歉聲明
channel C 做媒體柒左反而可以厚住臉皮柒落去
最緊要死忠多
睇你點死撐丫ma
一版 都係你個名"已封鎖會員 - 同事係黎生"
睇你講乜錯 原來句句都一樣都係廢話
咁我完全封鎖囉

但事實你無block我
黃就得 唔撚洗負責任
立場大於一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞