(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
打電話都可以用變聲器或者即時tune啦
你咁講法就即係
其實電話訪問都文字溝通都係冇分別可以做手腳
咁點解一見到條女想文字溝通就直接已讀不回?
點解要打清楚聲明?
係得你班弱智唔明喎
唔洗啦
個閪留比你同班兵啦

你覆緊條友自閉仔黎 咩都唔做就係上連登小天地駁嘴 搵認同感
眼瞓就去瞓 慳返啖氣
條友琴日已經柒到俾超過十條友圍屌到1001 仲死唔斷氣
https://lihkg.com/thread/3715357/page/40
約出黎屌個閪 都分唔撚到啦
一陣又話個閪都係假
就算你識條女 而條女假設又唔係美容雞
CHANEL C 都只係報導個男人比D相呃到
就只係咁
報導啊 你覺得CHANNEL C 犯法咪去告佢
唔係block咗我咩,又睇到我講嘢

你又示範, 你聲稱block咗我係事實
但事實你無block我
打電話=變聲器 ai tune音
出埋黎=可以整咗容
條女嗰兩張相係以前post落
你P圖會咁撚攪笑一時P走粒墨一時唔P
又P到個鼻型次次唔同?

要屌兩次
做乜鳩 證明到係自己就代表自己唔係做美容雞咩
你條弱智又上水, 你條弱智真係當其他人唔存在
姐係個男人話你老母係雞都可以出新聞係唔係?
咁佢出fake news 我屌柒佢 你駁咩嘴

咩野要人自證 話人身有屎既言論
呢張圖講晒啦 有睇過就明
佢無出fake news
係你弱智以為人出fake news
我就一直屌緊你條弱智以為人出fake news
喂亞哥,而家鳩噏當秘笈?你係唔係有妄想被害?咸淫你女友呀
睇埋個閪都證明唔到
依個年代閪都有得整形
你覺得係咁 你可以出黎做記者/傳媒
YOUTUBE都有免費比你上片
你出片報導啊
佢問緊你覺得係唔係
係定唔係 唔使講咁多廢話喎
打手要spin呀
成班on9 都冇point
完全唔敢講 做新聞要負責任
唔fact check 就出街都ok
人地講咩都得 就可以出新聞
唔係block咗我咩,又睇到我講嘢

你又示範, 你聲稱block咗我係事實
但事實你無block我
條撚屌話thread 2023年開定
出相又好出聲都好
就係為咗今次proof有兩張和服相俾人偷
佢無出fake news
係你弱智以為人出fake news
我就一直屌緊你條弱智以為人出fake news
係唔係關你鳩事咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞