(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
傳媒 係要報道事實

喺片係話騙徒用呢堆相去行騙 係事實
事後就話受害人話過一樣樣 係事實

你講邊樣報道唔係事實
所以啲相最少有兩個人 點樣全部一樣樣?

用吓個腦都知受害人講嘅嘢唔係事實啦
CHANNEL C嘗試過搵條女證明
咁條女唔得閒又好咩都好
可以話CHANNEL C都未有證據住
我又未知你點解可以代表CHANNEL C 或事主去FC
你係咪FC左又拎到有力證據出黎
聲可以用電腦執
事後就話受害人話過一樣樣 係事實
你可以屌鳩受害人面盲
但唔等於受害人話過一樣樣依件事係假
未有證據 就咪撚出片 就係咁簡單
有證據喎, 騙徒真係用呢堆相去行騙
有料到 果撚然係
條𡃁妹醒過你
又係受害人自證
弱智真係唔建議衝出嚟柒
ON9
受訪人講過 唔等於呢件事係真相
咁你出post之前 唔使查明真相先?
Even CC 唔sure 唔使加句聲明 話片入面嘅相未必係美容雞本人?
所以我先一開始屌鳩你哋班文盲幾隻字都睇唔明就唔好討論
都話左你理解唔到條片講咩可以問律師
少少錢有幾難
依家係Channel C咪聯絡女事主Fact Check
咪響無見面同電話對話下,你點證明Account 使用者既身份?
連身份都證明唔到,點證明佢講既都係Fact?

同埋澄清聲明度Channel C都有將整個投訴同點解唔出澄清都寫左出黎,
其實你真係腦殘

我同CC講 聽日世界末日

CC就可以PO出嚟唔使負責?

屌你做打手做好少少啦
受訪人講過 依件事就係事實
channel c 唔係話受訪人講過既嘢係事實

即係我講"我屌你老母"
""我講"我屌你老母"""依件事就係事實
有人覆述 ""我講"我屌你老母"""依件事
你條弱智一味話我屌你老母唔係事實
所以咪要打電話聯絡
咁CC如果咁有心機溝通
點解唔覆人呢?
可以PO呀, 咪可以更多人知你係弱智囉
CC 可以PO 咪更加多人知CC係弱智囉
係呀
洗唔洗俾埋個閪你屌先分到?
所以你答我使唔使負責任?
醒唔醒過就唔知 不過就知你死雞撐飯蓋。

不撚如講埋佢23年開thread潛伏為咗呢一刻?
負咩責任? 你真係有同CC講 聽日世界末日喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞