(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
比資料 都要再fact check

既然唔確定啲相係本人

CC 有冇喺片入面打番個聲明 指d相有可能唔係案中人呀?
既然唔確定啲相係本人

CC 有冇喺片入面打番個聲明 指d相有可能唔係案中人呀?
你估channel c年中少俾賤種樓豬依類賤種白撞騷擾咩
成班打手
"喺片入面打番個聲明 指d相有可能唔係案中人"
完全get唔撚到哩個重點
死咬條女要証明都on9
同佢講都哂鳩氣,thread有圖有聲
同cc美容雞把聲又唔同
不過條傻閪可能又會話變聲器
喺片係話騙徒用呢堆相去行騙
事後就話受害人話過一樣樣
你睇唔明係你弱智
又無電話傾過又無見過面,你點知account背後會唔會係個男人?
你要人FC呢個又唔洗FC?
唔接受訪問簡單核實身份都要卦?
你打上信用卡call center都要啦!~
聲咩明呀 ON9 屌你老母
有證據就拎出黎 無就收你皮
你睇唔明係你弱智
死咬條女要自己証明
班友都唔知係唔係Channel C度做係度洗白Channel C

Channel C 知有人投訴 唔撚出個聲明話d相有可能唔係美容雞
哩個就係重點
你睇唔明係你弱智
Channel C老屈完個女仔
仲要個女仔俾證據Channel C
你就真係on9
打手做撚到你咁on9
做新聞唔撚洗負責任?
你睇唔明係你弱智
上面班人分唔清咩叫報導
判斷同理解能力差
覺得有需要咪搵律師告CHANNEL C囉
明明報導都指名條女就係美容雞
其實呢
女事主係話得其中兩張相係佢 咁即係嗰批相至少有兩個女仔

如果你有少少邏輯 就知道 起碼有一部份嘅相係點錯相唔係美容本人
灰石頭
同事係黎生
邊個用左個名

成班Channel C打手
你唔撚識分條片講咩
可以搵律師 律師會幫你分析
所以channel c喺片係話騙徒用呢堆相去行騙
事後channel c就話受害人話過一樣樣

全部係事實陳述, 你睇唔明係你弱智
其實呢
女事主係話得其中兩張相係佢 咁即係嗰批相至少有兩個女仔

咁有咩可能所有相 同男事主見到嘅都係一樣樣?

你識唔撚識做野出post要負責任?
Channel C尻up 唔撚fact check 而家有可能點錯相搞撚到人
唔撚洗負責任?
所以即係 至少有一部份相 唔係美容雞本人 即係屈咗人

唔撚係話受害人講嘅嘢就係當係事實唔撚使fact check

你睇唔明你都係弱智

channel c 係傳媒,唔係法官, 傳媒只係代人發聲
點判斷係交俾讀耆
傳媒 係要報道事實
而唔係求其未fact check就報道

你咪撚弱智啦

channel c 係傳媒,唔係法官, 傳媒只係代人發聲
點判斷係交俾讀者

依家你老屈channel c老屈條女喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞