(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
D支那人做法真係好支那人
D所謂證據我都唔覺得可以拎到出黎做證據既
ON9個男士主講兩句CC就可以屈人係美容雞
而家得幾隻字,我根本兩邊都唔會信
兩邊都有機會炒車
Channel C黃架 唔屌得
你唔屈佢整容?
點解你老屈完人 仲要人當面對質? on9
做記者唔fact check 亂出新聞冇責任?
條女話唔太方便做訪問
channel c咪話條女話唔做訪問

條賤種樓豬就老屈Channel C老屈個女仔唔接受訪問
果2張相 你拎比法官都認唔到人
Agger
加上cc 仲未出下集
邊個知佢下集有冇搵過個女仔對質呢?
兩邊都唔抵幫
on99
洗唔洗俾埋個閪你屌先証明到唔係同一人呀?
你覺得記者有咁神通廣大
年中唔少有消息指已經出一篇野
依家咪出現咗你班賤種囉
明明條女話唔太方便做訪問
channel c就話條女話唔做訪問

簡單幾隻字你班賤種都睇唔明照老屈Channel C
咁所以 CC既然唔知嗰兩張相係咪美容雞本人
咁點解要PO出嚟? PO出嚟屈咗人冇責任?
做媒體唔使查明真相先出post?
依家咪出現咗你班賤種囉
明明條女話唔太方便做訪問
channel c就話條女話唔做訪問

簡單幾隻字你班賤種都睇唔明照老屈Channel C
睇唔到塊面
點屈
"有消息指"哩個打左個底咪ok
Channel C 知有人投訴點錯相
有冇打番個聲明 d相有可能唔係案中人呀?
咁你出fake news 咪要俾人屌囉
你話佢p圖好啦,鼻型唔同墨位置唔同。
事主A話真人出嚟同相中人一撚樣。
到撚底出到嚟係邊撚個墨位鼻型先係呢?
你弱智?
po出嚟係因為隻美容雞曾經share依啲相去降低受害人戒心
依個係事實
POST出黎係因為捐失金錢既事主比資料CHANNEL C 報導
CHANNEL C係報導 唔係做判官
而你所謂既真相 係要有充分證據先再報導或更改
唔係任何一個人有權控制記者講咩
連政府都唔會同記者講你要講D咩
垃圾美容雞,唔係以為咁樣洗到白?
而家係因為Channel C係黃
所以唔可以俾人屌
有錯出fake news都冇問題
同班藍屍死撐一撚樣
咁騙徒用呢堆相去行騙都係事實喎。
直到條片出左先有女事主提出既追加資料。
但我都承認Channel C無再請多幾次女事主去做電話聯絡咁早放棄係做得唔好。
你條賤種講吓我標題"點錯相"有咩錯呀
咁Channel C 知有人投訴 唔撚出個聲明話d相有可能唔係美容雞?
啲女人真係麻鳩煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞