(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
你咁問個傻西一定hang機再spin去第度㗎啦
依家你班文盲連最基本既字唔識睇, 點討論呀
屈錯人講句唔知就唔使負責任真係搞撚笑

報任何野屈任何人都可以咁講,乜責任都唔使有,無任何成本,先會有相關機制去制衡

屈人係有成本的
兩張相得背面同少量側面,你憑呢兩張有問題既相可以分辨到係同騙徒係其他人? 跟本兩張有問題既相可辨識身份既部份係極少。
見唔見到寫住係向CC證明?

點解女事主要向屈鳩佢嘅垃圾傳媒證明

佢已經備咗案啦 同埋喺thread有出post證明

你仲想點樣證明? 定係你覺得向CC證明先叫證明?
條女:唔太方便做訪問
樓豬: 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

明顯既老屈梗係屌咗先啦
咁你而家屌完啦 開始屌CC未
依家你一直未屌咁明顯既老屈喎
成個post d channel c打手都痴線
個男事主唔可以係有問題果個o既
做新聞做撚到 邊個俾新聞佢做就信到十足十
channel c自己唔撚fact check
奶撚左野點錯相
要個受害人比證據佢都唔出個聲明講d相可能有錯誤

channel c 自己已讀不回人 根手出個聲明話人唔聽佢電話
成班打手就屌個女仔
我而家正式屌柒樓主老母 你老母 同埋CC全體成員老母
咁只係證明呢個account手上有呢輯相,
但account後面係咪真係相中人你點證明?
依家大把假FB account都有唔少post同相。
我屌鳩你老母
叫你條賤種唔好包庇條明顯老屈人既賤種樓豬就俾你條賤種屌老母
你條賤種同你老母都係賤種
P圖有幾難呀傻閪
所以分辨唔到 咪即係未fact check就出post囉
查明真相先報道係媒體嘅責任
唔太方便做訪問

你啲死賤種唔識字去食屎啦
而家件事已經俾pr帶曬風向
睇黎咩假新聞好快立法
最基本當面對質都要啦
點解女事主要向屈鳩佢嘅垃圾傳媒證明

佢已經備咗案啦 同埋喺thread有出post證明

你仲想點樣證明? 定係你覺得向CC證明先叫證明?
唔太方便做訪問咪即係唔做訪問,有咩屈
D支那人做法真係好支那人
D所謂證據我都唔覺得可以拎到出黎做證據既
ON9你講2句就要人DEL片
同支那人話自己有肖像權一樣咁ON9
包拗頸 雞蛋裏挑骨頭
咁Channel C自己都唔係100一定
咁點解唔出個聲明話d相有可能唔係美容雞?
要個比Channel C老屈o既愛害人女仔 證明自己比番Channel C?

而家做新聞可以咁? 唔撚洗負責任? 一句辨識唔到就可以入左人數先?
條友呆撚左唔識點覆你
所以就係條賤種老屈channel c
條女係比完電話之後先同channel c 講佢未成年喎
咁一開始人地點知?
我覺得cc 係抵屌
但條女都唔撚抵幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞