(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
唔敢答呀
樓主 又唔係乜春媒體名人 有乜好屌?
媒體屈人 同 連登仔屈人 係同一個性質?
同事係黎生
你老味 原來係打手

https://lihkg.com/thread/3715357/page/1?post=1
channel c就點錯相出咗澄清
你雙重標準到呢

即係所有連登仔老屈你,你都無問題?

諗起讓子彈飛呢一幕
俾人老屈仲要用傷害自己嘅方式嚟向大眾證清
條友都on9 屌channel c之前要人屌個nobody 先屌得channel c
我標題"點錯相"有錯咩?
算吧啦
咩第四權 永遠都比唔上女權

就好似metoo 永遠只係要口供 唔需要任何證據
打唔打官司 個男人就算有冇做過
因為已經被公開
人生絕對已經玩完

具體例子
上左東張 大專生夾埋同學屈個sir果單
咁 我當係平反昭雪左
係咪個女學生要坐監 定係比人公審?
係冇既

結論係冇後果
佢只係行駛緊 身為女人
至高無上 冇任何約束力既天賦神權丫
如果真係唔同人
咁就要問番個男話見到真人同相一樣
但係相係至少2個人
咁佢係見到邊個
不過連相係有唔同人都分唔到
隨時都係面盲
咁記者咪問幾時方便聽電話,然後女事主自己覆唔方便訪問。
要求文字回應。
但只有文字回覆,無電話/面見確認過身份點知account後面真係女事主???
你雙重標準到呢

即係所有連登仔老屈你,你都無問題?
我想屌完CC 再屌po主 ok?
點解你想屌完CC 先屌po主 , po主同你有親呀?
而家啲女個個都差唔多樣㗎啦
其實 點解你覺得係女事主 要向 CC 證明自己唔係美容雞
而唔係CC or 男事主 證明咗嗰張相係美容雞本人先出po出片呢?
條賤種樓豬直頭文盲
條女都講明唔太方便做訪問
條賤種文盲樓豬就老屈channel c 老屈條女唔做訪問
Po主 同我冇親
但你同cc就一定有親
咪撚就係
個男事主講d野就一定係真咩
Channel C咁撚樣都唔fact check 就出新聞
老屈完人仲要個受害者比證據佢都on9
Po主 同你冇親?
你講明屌完CC 先屌po主喎 .

而且我唔追住你,你直程無顯示過你會屌Po主喎
block撚左條打手佢啦 條友小學雞到
屌人老屈叫小學雞?

咁你同po主同條女咪小學雞
你用番同一個logic 放入metoo
做人真係好難

被告人
(平時)一時又要證明自己冇做
(今次)一時又唔需要證明自己唔係當事人

你要大隊點跟你走?
至底要唔要證明丫Ching
條女寧願哂幾粒鐘報案
都唔肯用幾分鐘接個電話訪問
唔明同佢返學唔得閒有咩關係
無話報案錯 咁你咪慢慢告
我咪繼續當你係美容雞
屌你老母啦

咁點解你唔撚屌CC啊

一間傳媒本身就係要報道事實,佢報衰咗我咪屌柒佢囉

一個連登仔同傳媒 你覺得責任係相同嘅

屌都屌咗CC先啦 打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞