(美容雞案) 垃圾傳媒Channel C老屈個女仔唔接受訪問

1001 回覆
184 Like 1021 Dislike
其實係但唔知點解煲到咁
個個亂吹大件事

今次報道展示的所有照片,均是投訴人在訪問時向本台提供。投訴人曾與美容中介女真人見面,包括吃飯和前往美容院。投訴人亦確認當日與他見面的女子,正是他在照片展示的同一人。

就此,我們回覆該女子,邀請她接受訪問澄清及提供相關證據。該女子卻稱「唔太方便做訪問,只係希望你哋可以刪除影片或澄清」。而無奈至今,本台仍未收到相關證據,也因該女子不願受訪,令本台難以判斷對方的指控是否成立和真確。

Channel C 賤到
邊忽賤,條女身有屎咋掛
錯既咪個美容雞偷相
同男事主蠢囉
佢以為啲相全部同一個人show比channel c 睇
點知入面有相唔係美容雞係偷相

Channel c報導咋仲要幫你check啲相係咪同一個人
Fc埋呀?你咪on9
嗰時條女叫自己做Ashly.
睇下有冇source共鳴.
賤乜撚
有時間打字
冇時間對話
騙子: 你哋點錯相啦
而家係Channel C身有屎姐

Channel C 出個聲明話d相可能有錯誤哩一步都唔做
要個俾佢老屈女仔比證據佢都痴撚線
樓主精神病 睇醫生啦
點解人地一定要同你對話?
老屈個女仔仲要比自己證據Channel C都痴撚線
channel C個澄清 : 每次報道小心求證,務求報道客觀公平
連登仔: 幫手出個post啫 洗撚FC

報道衰咗咪認錯 同個女事主好好溝通囉 仲要已讀不回人哋 死雞撐飯腳 垃撚圾CC
標題:Channel C老屈個女仔唔接受訪問
條女:唔太方便做訪問
傻閪 美容雞呢個位有墨

俾人偷相條女呢個位冇墨
已讀不回人 根手出個聲明話人唔聽佢電話
成班打手就屌個女仔
我有話支持po主個標題咩?
你係咪戇鳩?
咪撚戇鳩啦
Po主 個標題錯 唔等於 個女仔唔係俾CC屈係美容雞
終於肯覆啦

我見唔到你屌樓豬條賤種老屈channel c喎
你係咪on9
九唔撚搭八
我完成唔係講緊哩樣野
Po主 個標題錯?

Po主條賤種 係老屈喎
我完全唔係講緊哩樣野
同事係黎生
on9
輸入「封鎖原因」能讓你日後翻查封鎖此用戶的原因,並非舉報用途。
channel c叫老屈
Po主 叫個標題錯
你雙重標準到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞