東張西望 寵物界賤男 Nyle Chan !!Aplus Gromming School

92 回覆
37 Like 1 Dislike
好撚癲
NCGA 新概念國際寵物美容學院

放大隻啲字等人哋一Google搵到你先賤人中嘅賤人!
https://www.facebook.com/share/p/FA4xDuXae39kP3ih/?mibextid=WC7FNe

屌你老母條賤男 Nyle Chan , 扮撚晒嘢喺Facebook打長文扮晒自己好無辜好委屈 點知個留言就封晒,淨係俾自己嗰啲朋友留言 成班戇鳩鳩蠢撚到冇藥醫
實推到你上熱門

政老尸
條友痴線到偷個客隻狗d精,然後強行注射落另一隻狗女度,好變態
呢單嘢堅係黐線!
睇佢Facebook宜家走咗佬
坐等嚟緊東張西望 繼續煲大佢
等睇差佬做嘢!
https://youtu.be/P8BMIG_R8vE?si=HsUoaNwACW5HptP4

其實警察做緊嘢未?大把嘢已經告得
呢條罪犯應該起碼犯左3條刑事先
終於有人講
掟野恐嚇言語暴力已經數唔到幾多次 目擊過學生喊住走無再翻學 我同幾個女同學翻到好大壓力 驚下個俾人打係我
有單野係失控向學生投擲狗骨模型 要幾個同學先捉得佢住避免悲劇 咁硬 真係掟中可大可小 但佢事後竟然仲講笑 毫無悔意
佢搞到唔知幾多學生情緒困擾 個仆街好意思賣慘
其實學生明明米飯班主 幾皮野 但要受欺凌
偷精壇嘢係咩事
Metoo
有個客擺低隻狗仔去美容
啊sir拎左隻狗同自己公司隻狗女入房想配種
點知2隻狗搞唔埋
啊sir就幫狗仔打飛機 再將D精吱入狗女體內
唔係咁撚癲呀嗎!!! 報警會唔會可以告得入
呢啲人渣絕對唔應該繼續喺寵物界留低
肯定要佢臭名遠播
痴撚線
推到佢仆街
琴日果集好似佢死口唔認 話D學生睇錯
唔係拎客果隻去咁做
如果有即時報警處理
應該會查到精液樣本
屌佢老母呢啲仆街唔推到佢執笠 推撚到佢坐監
唔會俾佢停!條仆街而家走咗佬唔喺香港 唔會放過佢
呢啲真係人渣中嘅人渣
屌你老母睇完個訪問完全冇認過任何一樣嘢
呢啲仆街如果唔係今次東張西望爆佢大鑊繼續喺度咁無恥做落去 東張西望好波
輕輕一推
但係好似D料唔夠多炒唔起呢單野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞