我沒能力遺忘 你不用提醒我

86 回覆
8 Like 0 Dislike

愛情真係盲目

真相是殘酷的

真相咪又係娘娘想收你做兵

利申 女兵

佢唔係咁既人
我都希望佢話有feel係呃我
但事實唔係佢一次又一次比左個希望我我感覺到
我真係唔想佢痛苦 我退出算

我聽完你愛的歌 就上了車 愛過你很值得

https://youtu.be/LYDHhU6_1c0

係咁諗住佢個心好痛呀
快d搵人打擊我唔值得為佢咁做得唔得呀
點解...........我仲好似好想去得到你
明明我都話退出
明明我已經封存咗對話 好耐都無再入去睇唔敢睇 你係都要突然再send句無謂野黎 之後你個chat又再彈返出黎 有無諗過我唔想再見到唔想再記得 真係好黑人憎

由你掉低我個下 不停逼自己去憎你

真相是殘酷的

真相咪又係娘娘想收你做兵

利申 女兵

佢唔係咁既人
我都希望佢話有feel係呃我
但事實唔係佢一次又一次比左個希望我我感覺到
我真係唔想佢痛苦 我退出算

我聽完你愛的歌 就上了車 愛過你很值得

https://youtu.be/LYDHhU6_1c0

係咁諗住佢個心好痛呀
快d搵人打擊我唔值得為佢咁做得唔得呀
點解...........我仲好似好想去得到你
明明我都話退出

諗咁多做咩 人地都唔夠鍾意你
已經十幾年 沒下雪的上海
突然飄雪 就在你說了分手的瞬間

我並不在乎自己究竟多傷痕纍纍
可我在乎今後你讓誰陪........

雪下得那麼深下得那麼認真
我陪你走的路你不能忘
因為那是我 最快樂的時光
已經十幾年 沒下雪的上海
突然飄雪 就在你說了分手的瞬間

我並不在乎自己究竟多傷痕纍纍
可我在乎今後你讓誰陪........

雪下得那麼深下得那麼認真

咁岩聽緊

我陪你走的路你不能忘
因為那是我 最快樂的時光

公主
明明我已經封存咗對話 好耐都無再入去睇唔敢睇 你係都要突然再send句無謂野黎 之後你個chat又再彈返出黎 有無諗過我唔想再見到唔想再記得 真係好黑人憎

我索性del埋 雖然糾結左好耐..

我索性del埋 雖然糾結左好耐..

唔捨得住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞