耶撚真恐怖。。。

30 回覆
62 Like 3 Dislike
痴撚線
真係痴線
假膠味濃
今天打飛機突然發現 出來的竟然比平時雪白 黐立立 多謝上帝設計我有別於其他人 唔講咁多了 去做蜘蛛俠了
今日發現自己冇得投邊個做特首,一定係上帝嘅考驗啦
我屌你老母啦
耶撚最叻就係將D無必然因果關係嘅嘢拉埋耶教黎講,純粹為追求自我感覺良好,一日打J打到黑,好撚悲哀
耶撚最叻就係將D無必然因果關係嘅嘢拉埋耶教黎講,純粹為追求自我感覺良好,一日打J打到黑,好撚悲哀

我覺得係得心靈空虛到仆街先會信
今天抆屎時突然發現,用手摸自己肛門原來有幾條肛毛是保護我們的皮膚,以致不容易受傷。我真的感歎上帝的創造真是奇妙,真的微小到連我們的肛門也細心創造#在人們不顯眼的地方發現上帝的奇妙作為🙏
what about this?
竟然剪走上帝既保護
今天抆屎時突然發現,用手摸自己肛門原來有幾條肛毛是保護我們的皮膚,以致不容易受傷。我真的感歎上帝的創造真是奇妙,真的微小到連我們的肛門也細心創造#在人們不顯眼的地方發現上帝的奇妙作為🙏

千萬!不要!刮! 你的肛毛!!!!
真心唔明D耶撚點解咁反智

根本無論信咩教或者無信教個世界都係咁轉

D耶撚就硬係要覺得世界係為佢地而轉

咁似比比鳥篇潮文既

千萬!不要!刮! 你的肛毛!!!!

屌你老味
似假膠喎
似假膠喎

好肯定係真,佢自己都有去教會,而且會係咁po經文
屌 佢地好撚煩
what about this?

嚴重整親手唔係帶個老母睇醫生而係返教會不孝子到咁都打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞