男仔係咪都會追同level既女仔

46 回覆
18 Like 0 Dislike
追我既男仔都好劣質 姐係我都好劣質
佢地通常會追再低幾個level個啲

想死
[起底功能]
我毒到仆街 放假都係留係屋企打機
唔鍾意出街 唔叻講野
但女朋友完全相反 好鍾意social 出街玩 識好多朋友
唉屌 好無安全感 驚條女比人遲早比人溝左

追你既男仔??
THIS IS GAY

同朋友共用ac
[起底功能]
唔鍾意出街 唔叻講野

追你既男仔??
THIS IS GAY

同朋友共用ac

所以你係gay?

邊個賴蛤蟆唔想食天鵝肉
岩唔岩聽
唔打飛機 我會繼續努力增值自己
唔記得左邊條片,好似係mythbuster定上cc睇段片…
男同女會pair埋類似的人到,好似佢rate自己5分就會去揾or答應5分咁上下的人。最終結局係評人1-10 最終pair up結果係+-1
不過個test淨睇樣…如果加埋性格ar地位ar乜乜物物應唔同講法…起碼會有唔同weight
大多都會向自己差既追求
可以有優越感 拎黎打飛機
[起底功能]
唔鍾意出街 唔叻講野

追你既男仔??
THIS IS GAY

同朋友共用ac

所以你係gay?

大多都會向自己差既追求

唔係調返轉?
越無條件先想另一半越有條件
男同女會pair埋類似的人到,好似佢rate自己5分就會去揾or答應5分咁上下的人。最終結局係評人1-10 最終pair up結果係+-1
不過個test淨睇樣…如果加埋性格ar地位ar乜乜物物應唔同講法…起碼會有唔同weight

大多都會向自己差既追求

唔係調返轉?

通常女人先係,始終女人既最終目標係嫁比個比自己有能力同養得起自己既人

意味住男人只可以搵個冇用過自己既人
通常係

咁點解有啲女仔眼角咁高

大笑
推一推提示自己
屋企有樓有鋪25a0
想搵個bmi唔爆+專一女仔

Pm ed
大多都會向自己差既追求

唔係調返轉?

女人就係
唔係

因為個level係自己比自己

below average既女仔 無人會追咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞