睇咗呢幅圖我知道點解要開莊士敦道喇

20 回覆
2 Like 0 Dislike
睇咗呢幅圖我知道點解要開莊士敦道喇, 驚人多到倒灌銅鑼灣

驚人多到倒灌銅鑼灣
驚啲人就地坐低唔肯走
5毛吹到1萬人都無

驚人多到倒灌銅鑼灣

睇唔到,可唔可以貼多次
係修頓集合真係好弱智,道閘得兩個人闊度
驚啲人就地坐低唔肯走

其實係差佬想開路,

大家以後唔使叫開路, 坐係到等就得,

後來者就越坐越後, 坐晒係地到等就得,

自自然然咁用人數去幫佢封馬路, 一路封到落銅鑼灣.

驚人多到倒灌銅鑼灣

睇唔到,可唔可以貼多次

驚啲人就地坐低唔肯走

其實係差佬想開路,

倒灌落地鐵又得, 變相幫佢封鳩埋地鐵.
驚啲人就地坐低唔肯走

其實係差佬想開路,

情況就同 928 一樣,

差佬封住海富天橋唔畀人去添美道集會,

結果人潮不斷由金鐘地鐵出黎,

咁無位企咁點呀 ?

咪自自然然企出馬路囉,

最緊要大家堅持要嚟就得.
驚啲人就地坐低唔肯走

其實係差佬想開路,

情況就同 928 一樣,

差佬封住海富天橋唔畀人去添美道集會,

結果人潮不斷由金鐘地鐵出黎,

咁無位企咁點呀 ?

咪自自然然企出馬路囉,

最緊要大家堅持要嚟就得.

大家好波

驚人多到倒灌銅鑼灣

睇唔到,可唔可以貼多次

畫面有無問題 ?
清唔清楚 ?
喂! 喂! 大家睇唔睇到 ?

驚人多到倒灌銅鑼灣

睇唔到,可唔可以貼多次

畫面有無問題 ?
清唔清楚 ?
喂! 喂! 大家睇唔睇到 ?

ok
即係證明警察 已經學精左

如果封路+催淚彈, 只會激起更多人抗爭

所以現在開路+唔用武力鎮壓........咁D人就會快快手行完, 然後收工
5毛吹到1萬人都無

星島話數百人
5毛吹到1萬人都無

星島話數百人

今日修頓有個國際文化節同籃球賽
有幾百人架真係

驚人多到倒灌銅鑼灣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞