呃人既

16 回覆
2 Like 1 Dislike
又話最愛係我 又話點都會有個位 唔好呃我啦
根本唔係 點都有個位嗰個係我 唔係你
yes
yes

男人仆街黎㗎 我愛佢嗰時又唔對我好 我走先黎改 又話有個位
算啦 呢啲嘢唔好當真
誰人又相信一世一生這膚淺對白
yes

你鐘意啊嘛
yes

你鐘意啊嘛

一次又一次都係咁 喊到豬頭咁嗰陣佢係邊? 宜家又係邊? 有個位
算啦 呢啲嘢唔好當真
誰人又相信一世一生這膚淺對白

駁唔到啊ching
好心痛
咁你想點?
人地肯改仲想點 郁D就分手,呢D真係愛情咩
人地肯改仲想點 郁D就分手,呢D真係愛情咩

呻下咋嘛 咩都唔知又鬧人
如果樓主係仲鍾意人就搵返人啦
係呃鳩你,咁又點?
好玩啊嘛
咁你出得呢個post 即係代表你仲好鍾意佢啦
咁佢肯改,你咪比多次機會大家囉
之前男朋友情況同你一樣,又係好唔著緊自已
分左手一陣都仲好掛住佢,搵返佢
而家同佢好幸福咁生活緊
咁你出得呢個post 即係代表你仲好鍾意佢啦
咁佢肯改,你咪比多次機會大家囉
之前男朋友情況同你一樣,又係好唔著緊自已
分左手一陣都仲好掛住佢,搵返佢
而家同佢好幸福咁生活緊

係 鍾意又唔肯試
唔試又點知係咪真係得..

要個天比你中六合彩都要你肯去買先有得中架..

鍾意人又想要幸福又唔肯踏出多一步
你唔試一定後悔我同你講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞