Uber加價!新界九龍最多加八成!明日起生效

143 回覆
6 Like 151 Dislike
垃撚圾公司
加價係咪會提升服務質素先
哈,即係唔接短途
狗公司

都未養成香港人出街唔搭的士既習慣,就咁快收割要加價
好啦我返去call的士了
的士app都唔駛收預約費
痴撚線 不如索性話唔接短途客啦

無source既?

無source既?

Email
d司機一句都冇得 say
個ubereats收左皮啦
D鋪頭mark貴價錢 又要比運費 足足貴一半都黎
最抵死係遠少少都唔送 咁我不如自己落去買

ubereat 擺明藥石亂投之舉啦。。。
40蚊起錶
on9

唔識野無人話你地啞
compare 返熊貓,袋鼠又或者近期黎既蜜峰 對比下個marketing
e一類e commerce 經營一直expand緊
留意下近期新聞 Ubereats 做到 sales growth 30% per month

放暑假學下d野見識多d出面個世界啦
商業公司商業決定有咩問題?
短途冇肉食我都認同既
但你寧願冇乜肉食都吸引多d人用熟習下個玩法又冇乜壞處姐
好過搭開短途果d轉會搭番的士囉

利申會轉番搭的士

唔識野無人話你地啞
compare 返熊貓,袋鼠又或者近期黎既蜜峰 對比下個marketing
e一類e commerce 經營一直expand緊
留意下近期新聞 Ubereats 做到 sales growth 30% per month

放暑假學下d野見識多d出面個世界啦

講緊香港

香港通街野食真係冇撚用嫁喎
市場上本身已經有快的之類既平台同佢搶生意,佢再咁做同自殺冇完全分別,我已經能夠預期Uber不久的將來會完全退出香港市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞