開定先,公安:遊行人數最多一千最少五百。奶共報:泛民吹雞人數屢創新低。

7 回覆
1 Like 0 Dislike
等睇五毛狗,奶共報抹黑遊行人士。
五毛狗死全家。
五毛狗死全家。

公安有數字咪?
五毛狗死全家。

公安有數字咪?

未來撚又中
未來弱智仔 估中既內容,全部都係中聯辦會知道晒既野

1. 特狗票數
(中聯辦 基本神早知道晒所有共匪投票意向,如過真是未來來,點會記唔到777,因為當時中聯辦都怕有游離票)
2.波叔財爺
3.歌女做唔到教育局

呢3樣如果佢係中聯辦特派,知道並不難。

之後其他爆料又9吹幾年後,無可能短期實現既事
什麼北泡,侵侵連任,呢d無5年都證實唔到

而我及各巴打比佢既問題佢一概不答,有留意我追擊佢既問題都簡單合情合理,未來撚無可能不識。

懷疑佢的疑點好合理

引申1
佢每次技窮,都會搬出對方是5毛,之後轉移視線
唔答人野,大家活係 高/連登 多年,邊班人長期掛對方是5毛係口邊,大家都明。

引申2
仲有,佢自稱反5毛,真係有出過幾個post
不過對抗大量5毛既 郭文貴post,真係未見過佢囉
講句支那都唔敢

引申3
巴打問親支那會唔會收皮既問題,一概不答。

我會繼續update
我不介意被人說是5毛,因為唔係唔會你講2句就會係,這就是 香港人 和 支那人 的分別。

建議大家睇下佢今日既 未來人報告6 睇下佢點樣技窮法啦 [/
五毛狗死全家。

點睇郭文貴?

只有5毛唔敢講,唔敢回
包括你囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞