長毛 屌你老母番屋企啦

136 回覆
61 Like 150 Dislike
最搞笑係bbchu同JR呢兩隻出名五毛狗黎屈我五毛

呢兩隻弱智真係當其他人唔記得佢地 一搵到位就屈我五毛

搞分化唔撚屌得你咩
今日人人開POST叫人企出黎
你條撚屌開POST叫人返屋企
有咩目的大家心照啦五毛樓主

咪轉移視線,總之而家變估人搞分化邊個就係五毛

咪轉移視線,總之而家變估人搞分化邊個就係五毛

5毛最新玩法
自己開D分化POST之後搵D5毛朋友黎回覆
然後屌鳩佢地等其他人支持返隻5毛樓主
今日人人開POST叫人企出黎
你條撚屌開POST叫人返屋企
有咩目的大家心照啦五毛樓主

屌長毛都唔得,咁快長毛又變翻民主鬥士
長毛都唔屌得連登班友仔咩料牙

睇下上面兩隻出名五毛JR同bbchu 仲有一班扮假膠既懷疑五毛就知咩事
五毛狗d_wade都出現啦

睇下上面兩隻出名五毛JR同bbchu 仲有一班扮假膠既懷疑五毛就知咩事

5毛屈返人毛
樓主屌泛民一定係五毛

長毛抗爭果陣你地仲食緊奶
今日大是大非仲攪分化
邊個係5毛大家有眼睇既

本身就係分開既,唔好以為所有人都係泛民啦好嫲

5毛屈返人毛

五毛常用技倆,轉移視線
中家唔好俾佢呃到,總之喺大事大非面前仲要攻擊自己人既一定係五毛
5毛狗
又一件五毛 blocked

好似係
今日大是大非仲攪分化
邊個係5毛大家有眼睇既

本身就係分開既,唔好以為所有人都係泛民啦好嫲

又一件未食藥月

係啊,我係未食懵仔藥,你食咗幾多呀朋友
高登 bbchu JR D_Wade 大鵬金翅神將 成班五毛狗黎晒開工
高登 bbchu JR D_Wade 大鵬金翅神將 成班五毛狗黎晒開工

其實支持本土派果d先似五毛
呢個時候仲玩互屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞