真人版銀魂垃圾到咁都有人讚好睇

10 回覆
3 Like 7 Dislike
唔好話同動畫比較,就算就咁睇部電影都覺得難睇
演技無,所謂笑位夾硬加落去,動作打鬥又係垃圾,劇情更加夾硬拖長,咁垃圾都話好睇
所有動/漫真人化嘅電影都係垃圾

浪客劍心一定唔係垃圾
正撚到傻左

浪客劍心一定唔係垃圾
正撚到傻左

劍心起碼仲有個氣氛係度
成班演員真係做得好好
唔會左改右加到唔知睇乜
打鬥流暢過銀魂好撚多
劍心冇個啲五顏六色既頭髮同冇咁多cg要求先睇落去正常姐
劍心冇個啲五顏六色既頭髮同冇咁多cg要求先睇落去正常姐

劍心有無中間夾硬拖長先
根本唔應大貪講埋真撰組
搞到真撰組可有可無
動作武打差左九條街
仲有居然有人讚高杉同銀時打果場好睇
心諗條友傻夠未
負皮班人不願面對
好多位都悶到想訓
單講笑點係幾好笑 但銀魂唔係淨以搞笑泥作賣點
啲演員演技真係演唔出銀魂既風格 有啲吐糟位生硬搞到笑唔出 打戲更加唔洗講 完全亂打 曬晒咁多打鬥位 明明打戲係帶動高潮

仲有就係啲演員cos得唔似之餘把聲又唔似搞到好奇怪 高衫無啦啦肥左勁多搞到佢完全無大佬feel反而成個小學雞咁 土方又勁濃妝搞到個樣好唔自然(不過其他都演幾ok似既

以前勁中意睇紅櫻編動畫 但一去到電影真係除左笑位之外無曬動畫戈種氣氛
作為fan泥講最多7.5(7分係比銀魂原作、0.5係笑點意外地好好笑)
無睇過原作既真係唔建議睇

重點重點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞