有無人同我一樣,已經再無動力去睇動漫?

51 回覆
42 Like 2 Dislike
以前好鍾意睇,但係而家就算見到啲望落去幾得意嘅動漫,諗住睇下,但係到真係有時間就唔會睇
因為生活好忙
最重要嘅係 以前同你傾動漫,一齊去信和班毒撚朋友已經各散東西
要好好珍惜朋友呀
恭喜樓主
樓主好廢

廢得過你條廢青要訓教
而家d動畫好垃圾
以前中學一季點都睇5套,升到大學唔知點解冇追既意慾,
忙係忙,但其實空閒既私人時間都有好多,不過都用黎9hea、打機,亦冇再追新既漫畫
same here
ME

追完Capeta同火影
就無Keep住追了
轉睇小說同漫畫
屌唔好講到睇動漫係一件幾特別既事咁啦,咪又係普通娛樂
你有時間睇人打機睇美劇睇youtube鳩hea有咩理由冇時間睇動漫,同埋你係為自己睇定係為應酬d frd睇嫁
樓主好廢

廢得過你條廢青要訓教

收嗲啦我屌你老母
我唔係廢青
你試下再話我係廢青
睇下我打唔打撚柒你
你老母比狗屌呀戇鳩仔

睇就實有時間睇,但而家真係冇幾多套覺得吸引。
可能係年代既問題,而家d動漫畫主題冇以前咁觸動到自己,或者係個人大左口味轉。
動畫主流講高中生,讀書時睇自然有代入感,多少有幻想空間
以前個班觀眾而家個個投身社會,好難再睇番高中校園生活
NewGame有人睇多少都係因為大家都番工了
見到異世界 穿越 後宮 都反胃
最近個d新番無乜意慾追
有所揀擇啫...
只係唔似細個乜都擺落口
講到自己好似好特別咁
最近會追既動畫得番龍珠超,Boruto,辣妹,同埋睇舊番
等緊數碼暴龍tri同期待緊jojo第5部
依家太多動畫畫到d角色成個蘿莉咁,而且d劇情好悶
我鍾意睇d鬥志熱血動畫多d
恭喜樓主

唔係啲咩值得開心嘅事
而家d動畫好垃圾

的確係,劇情萬變不離其中
同埋唔知點解間唔中見到最近啲新番,好似好多都朝3D方向發展,姐係好似果啲偶像動漫咁 畫風同以前唔同
我覺得以前啲畫風令人睇得更投入

我都想睇熱血冒險 依加好多都賣肉

我都想睇熱血冒險 依加好多都賣肉

same
依家套 我的英雄學園都好睇
好睇嘅仲會睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞