用sun mobile 定hkbn 108蚊好

90 回覆
5 Like 1 Dislike
兩個plan其實有咩分別 仲有無其他好plan介紹
老媽子用緊sun 98全包 煲劇無問題幾穩定
轉左sunmobile 幾日暫時唔錯 , 無試過load 空氣
test 過幾次速 研坦都有15mb
老媽子用緊sun 98全包 煲劇無問題幾穩定

上網係咩網速
推下先
Sun係寫明行4g?
總結係味太陽電話
其實應該冇人估到HKBN咁樣出招
但係HKBN咁樣出2年約真係可圈可點
意思係如果HKBN用返佢D招數就會每2年加價一次
真係唔知應唔應該支持HKBN
想轉,但驚佢條條越黎越多人 頂唔順
依家佢一野將68 88d 3G plan同2字頭既4g plan吸晒,實大把人湧去

你講sun定hkbn
join撚左HKBN, 下個月先生效
上網睇好似好多人話伏,又話好撚慢
而家好驚
而家好驚

好撚快喎
其實應該冇人估到HKBN咁樣出招
但係HKBN咁樣出2年約真係可圈可點
意思係如果HKBN用返佢D招數就會每2年加價一次
真係唔知應唔應該支持HKBN

可圈可點唔係咁解

只係提醒無惡意
而家好驚

好撚快喎

知你快喇 試下細聲d 啦屌你
依家連支那移動$108 21mbps/5GB fup plan 都轉左行4G,
定係早就轉左我old news 左

即係得返屎忽通未有$108 5GB 低速plan
依家連支那移動$108 21mbps/5GB fup plan 都轉左行4G,

Smt即係hkbn
而家好驚

好撚快喎

再大聲啲啦
唔駛幾耐你一過5Gb就即lock speed架喇

Smt即係hkbn

屌係喎唔記得左,自
各大電話台個ARPU咁難得升返,
點知依家又比HKBN 帶豆質返低佢

其實cat 幾去到300Mbps都係曬氣,
有返10-20Mbps 夠streaming 就得
HKBN 唔撚洗捱128 K
BTW SUN MOBILE 5GB PLAN有無伏

叫支移收皮啦
用緊4g Lte 得5-15mbps, 仲要一上地鐵7成站收唔到

sun mobile 會唔會load 空氣?
2月中支那移動夠期,1月中走人已經唔駛賠錢
早走早著
兩個plan其實有咩分別 仲有無其他好plan介紹

其實都係睇你去開嘅地方邊個台收得好,俾你有4g收得唔好都係收皮
sun mobile:其後用量:流動數據網絡規格將會被降至上限128kbps
hkbn:,其後本地流動數據之傳輸速度(包括上/下載)將會被限制至不低於128kbps

過咗5GB,一個係最少128,一個係最多128
今日同個左個 呢度既巴打 簽左 hkbn 108既plan 佢offer我 98加18
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞