到底係邊慒撚提出big6呢個概念

118 回覆
90 Like 14 Dislike
唔講熱狗
根本唔覺阿狗係有心爭冠軍
年年入到頭四有歐聯踢就收工
利狗大家心爭但根本唔夠班
係得雙曼有心有力會為左爭冠軍而大力投入
車就柒下柒下都keep住有冠軍競爭力

有心爭就叫班霸?依幾年真係唔覺曼聯邊忽係班霸

曼聯點柒都唔會有人否認佢地係班霸+冠軍熱門掛

唔覺呢幾年有人講佢地係冠軍熱門

季前咪有囉,過咗幾輪縮晒入老母個閪啦
咪即係鬥班主有錢 , 你講big 3 咪又係最有錢砌隊波果 3 隊
咪即係鬥班主有錢 , 你講big 3 咪又係最有錢砌隊波果 3 隊

砌你老母, 車路士都係用錢砌
你用屎眼睇波
熱刺攞第二都叫陪跑?猁就話姐

你用屎眼睇波

笑撚死
車路士唔用$砌?
Cech Terry A Cole ?

你用屎眼睇波

笑撚死
車路士唔用$砌?

你隊隊買英人都貴架啦, 當年rio個價咪仲誇
而家睇返全部物有所值
而家仲發展成低價買高價賣
求其數都大把, kdb, oscar, lukaku, salah

你用屎眼睇波

笑撚死
車路士唔用$砌?

車路士唔係用錢砌
感謝會員提供笑話一則
金錢足球始祖原來唔係用錢砌
曼聯
Big 4 唔係講緊英超頭4 位喎

你用屎眼睇波

金錢足球始祖唔係用錢砌?

你用屎眼睇波

笑撚死
車路士唔用$砌?

而家睇返全部物有所值
求其數都大把, kdb, oscar, lukaku, salah

物有所值還物有所值 用錢砌就係用錢砌

你用屎眼睇波

車仔不嬲量入為出
唔撚好屈人金錢足球

你用屎眼睇波

認真,車仔真係冇乜洗錢
曼迷開始J歷史.......

你樓上一隻獌都冇 你jm9

你用屎眼睇波

笑撚死
車路士唔用$砌?

而家睇返全部物有所值

物有所值還物有所值 用錢砌就係用錢砌

照你咁講, 有咩隊唔係用錢砌

你用屎眼睇波

車仔不嬲量入為出
唔撚好屈人金錢足球

Rio個30m 先係始祖

始你老母
由始至終車仔都唔係金錢足球

你用屎眼睇波

車仔不嬲量入為出
唔撚好屈人金錢足球

Rio個30m 先係始祖

始你老母
由始至終車仔都唔係金錢足球

金你老母
睇下我講咩先覆啦

你依句唔係含沙射影話車仔學曼聯玩金錢足球係咩?
你咩用意大家心照啦, 仆街
金錢足球始祖原來唔係用錢砌

咁十年前班霸依家仲係唔係班霸呀 屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞