公屋仔同私樓女會唔會有將來?

89 回覆
0 Like 28 Dislike
有時會覺得自卑 覺得佢屋企人會睇自己唔起
覺得自己個女搵個公屋仔無幸福 無將來
有冇過來人講下自己經歷

睇妳月入啦
試下問條女第時結婚肯唔肯搬入公屋
諗下點儲多啲錢買樓啦

on9
同樓主老母老豆住?

到時生多幾件變擠迫戶就可以分去第層公屋

窮撚咪學人生啦
會,你地嘅將來就係因家境唔同而分開
下?又話公屋仔係人生贏家,私樓仔都恨唔到佢地,做咩要自卑? 世伯伯母應該聽到你住公屋就濕哂

講就咁講姐 有條件住私樓有邊個想住公屋啊?貪佢條走廊似停屍間咩?

住公屋d人有幾層樓收租、公屋停車場d車全部靚野啵

有幾層樓都住公屋
貪d隔離鄰舍夠痴線咩
有時會覺得自卑 覺得佢屋企人會睇自己唔起
覺得自己個女搵個公屋仔無幸福 無將來
有冇過來人講下自己經歷

睇妳月入啦

月入應該要幾多呢咁

巴打 同路人
下?又話公屋仔係人生贏家,私樓仔都恨唔到佢地,做咩要自卑? 世伯伯母應該聽到你住公屋就濕哂

講就咁講姐 有條件住私樓有邊個想住公屋啊?貪佢條走廊似停屍間咩?

住公屋d人有幾層樓收租、公屋停車場d車全部靚野啵

有幾層樓都住公屋
貪d隔離鄰舍夠痴線咩

曬鳩氣啦,理得你有乜有物,講到尾咪又係冇能力負擔到私樓

有日訓訓下 條女走左 電話都唔聽

一齊無幾耐?

一年啦

一齊無幾耐?

一年啦

一年都咁
巴打最後都係搵唔到佢搞清楚咩事

一齊無幾耐?

一年啦

一年都咁
巴打最後都係搵唔到佢搞清楚咩事

未分手囉
仲有咩搞清楚
我依家咪係公屋仔,私樓妹囉

個人經驗,拍過兩次拖。
第一次真係好窮屋企無正經飯檯既公屋仔,第二次係屋企細過自己既私樓仔。

私樓仔好好多, 原來戀愛咁美妙
私樓仔同私樓妹先係同一個世界
咁居屋仔同私樓妹呢
男朋友仲失緊業....
住公屋而又努力發奮咪好囉

i know that feel
諗下點儲多啲錢買樓啦

on9
同樓主老母老豆住?

唔好傻啦
二人公屋月入上限17k
如果你咁都分到,應該都好廢下
有既,如果佢屋企人死晒
諗下點儲多啲錢買樓啦

on9
同樓主老母老豆住?

唔好傻啦
二人公屋月入上限17k

條女唔返工咪得囉
樓主又唔係做醫生律師搵萬幾都差唔多
諗下點儲多啲錢買樓啦

on9
同樓主老母老豆住?

唔好傻啦
二人公屋月入上限17k

條女唔返工咪得囉
樓主又唔係做醫生律師搵萬幾都差唔多

真係好愛條女喎
迫著兩個人一齊洗分萬七蚊嘅糧
終有一日會頂唔順d壓力
咁如果公屋女同私樓仔呢

成日覺得佢屋企人會唔鍾意我 好自卑
利申:未見過佢屋企人 佢屋企人唔知佢拍拖
咁如果公屋女同私樓仔呢

成日覺得佢屋企人會唔鍾意我 好自卑
利申:未見過佢屋企人 佢屋企人唔知佢拍拖

對一般男仔而言,女仔樣大過家底啦
只要識打扮下,我又唔覺個男仔會介意個女仔係公屋定私樓
佢屋企人就唔知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞