【純素家庭】9歲女茹素治濕疹 7歲仔發燒不求醫 丈夫:你癲㗎?

144 回覆
108 Like 49 Dislike
連登幾時 變咗做可以貼hk01?

打5p字 殘體 錯字都得啦
波大冇腦
計我話冇波都唔方有腦

不過濕疹又真係難搞
又扮醫生
之前外國有單唔比個bb飲奶,剩係比佢飲荳奶,之後營養不良死左
好眉好貌生沙虱
西醫一黎就話類固醇
咁細個就類固醇大個仲得了既
真係唔知邊個痴線
之前外國有單唔比個bb飲奶,剩係比佢飲荳奶,之後營養不良死左

正想講,雖然係Extreme case
但植物唔係真係可以cover所有營養素
痴撚線,完

你就癡線
大部份講得好岩,有部份過於偏激姐
因為小朋友的肝未發展得好,未得到中藥的好處,已經被草藥的硫磺搞殘。

正想講,雖然係Extreme case
但植物唔係真係可以cover所有營養素

人此終係雜食性動物,唔能夠完全斷肉
同戒J一樣道理,只不過佢係真正去實行啫。
係咪驗血可以搵敏感源 有冇人做過
呢啲垃圾父母拉去打靶啦
嚴浩d信徒?
呢啲垃圾父母拉去打靶啦

人地幫個女諗好哂要食咩去吸收足夠營養 而個女又實際上好返
有咩咁垃圾
屌樓上班撚樣有無睇篇文架

個細佬女係睇中醫好返
佢咁細個用類固醇,依賴左真係成世玩完
同埋個老母為左個女一齊食素,我真係唔明有咩可以屌,個女大過一定感激老母

文中唔係話個女太細個 肝未發育好 所以唔食中藥咩

sor睇錯,咁當我無講過
點會無類固醇以外?
Vitamin B6 , zinc oxide 都係常用架喎
我識最大隻既亞洲人細細個都飲好多奶到大個
(鬼佬唔講啦,個個都飲,個個都咁q大隻)
其實有d唔明,中藥又唔係特登擺d硫磺落去煲,只係將d植物煲埋一齊係邊度揾硫磺

支那中藥係用硫黃漂白架

長知識了
其實有d唔明,中藥又唔係特登擺d硫磺落去煲,只係將d植物煲埋一齊係邊度揾硫磺

古方係乾燥環境曬一星期
依家用琉磺煙薰2個鐘就搞掂
咁批發就按重量賤價收藥
理閪你純天然有機種植自然曬乾定用工業化學品加工
係呢個大環境下加上支那劣質基因同鬥賤價文化薰陶之下
比著我都用琉磺呀工業野來做啦你死你賤關我撚事

咁食素都唔可以買大陸菜喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞