股票倉過百萬既你巴打,生活點過

102 回覆
1 Like 2 Dislike
好想知,日日大魚大肉,攪女食和牛?
如果啱啱想學玩股票
點入門
日日跌一兩萬,琴日最叻,跌成3萬,食碗雲吞麵都諗下先

升市果排呢
如果啱啱想學玩股票
點入門

係市塲度交學費
股票倉100萬, 現金-20萬
日日諗緊點搵錢
如果啱啱想學玩股票
點入門

股災近了
如果啱啱想學玩股票
點入門

股災近了

Put option?
繼續返工捱騾仔囉,一班好多錢?
繼續返工捱騾仔囉,一球好多錢?

Sor 揀錯字

10萬係噤諗, 100萬就想翻一翻, 一個double 就幾年人工

諗住輸哂先再返工
都係咁過贏果時咪去下旅行買下野咁
今年執左 四十萬
如常生活
一球 其實唔係好多

目標上 一千萬
今年執左 四十萬
如常生活
一球 其實唔係好多

目標上 一千萬

40 就講1000
今年執左 四十萬
如常生活
一球 其實唔係好多

目標上 一千萬

40 就講1000

860 執多 40 變900 萬乎?
贏錢果陣食餐好野例如日本餐set lunch
賺左嘅錢用唔哂 會儲住
最近買左架二手思域渣黎返學 兩萬左右 自己養車
跌巿就坐到賺為止

平時下正常返學咁
Midterm final完左覺得辛苦咪請下啲熟嘅女同學食飯
同fd關係都ok
依然冇女朋友
賺左嘅錢用唔哂 會儲住
跌巿就坐到賺為止

平時下正常返學咁
Midterm final完左覺得辛苦咪請下啲熟嘅女同學食飯
同fd關係都ok
依然冇女朋友

其你贏意思係帳面定已經落左戶口?

如果落左戶口又係咪會拎出黎用?

如果齋儲住或諗住再將其資產增值, 而你係贏果下食左餐好既

戶口果堆錢你有機會輸返, 最後其實係變到你洗大左喎
今年執左 四十萬
如常生活
一球 其實唔係好多

目標上 一千萬

40 就講1000

860 執多 40 變900 萬乎?

一千萬係長期目標 姐
可能十幾年

中期目標係400 萬先
本來諗住30 前 要有100 先
宜家28 都150
人工一年儲到25
35 有400 應該可以達到

有目標 有夢想 唔係錯掛
又咁過
1 球好少錢
成日諗移民過泰國就唔洗做
不過放唔低
今年執左 四十萬
如常生活
一球 其實唔係好多

目標上 一千萬

本將幾大執40?
賺左嘅錢用唔哂 會儲住
跌巿就坐到賺為止

平時下正常返學咁
同fd關係都ok
依然冇女朋友

贏左梗係講落左袋
會拎出黎用但用唔哂明未
賺左嘅錢用唔哂 會儲住
跌巿就坐到賺為止

平時下正常返學咁
同fd關係都ok
依然冇女朋友

贏左梗係講落左袋
會拎出黎用但用唔哂明未

淨食飯 好難洗得晒

諗到 買樓 你就唔覺得賺既係多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞